Happy birthday to our lovely Chantalle!

vrijdag 23 september 2011


Happy birthday to you, in de wei staat een koe en die koe zegt 'I love you'!
Happy birthday to you! - Laten we het erop houden dat jij vast betere kinderliedjes kent als ik!

Ik kan me nog zo goed herinneren dat ik Chantalle vroeg of ze misschien wilde schrijven voor Pretty Brilliant. Een Pretty Brilliant dat nog lang niet zo groot en mooi was, als we nu gewend zijn. Het is inmiddels precies een half jaar en tien dagen geleden dat Chantalle zich aan jullie voorstelde en in de tussentijd heeft ze jullie met liefde verwend met maar liefst 21 nagellakreviews. Reden te meer om vandaag virtueel alles uit de kast te halen en mijn liefste nagellakverslaafde groots feliciteren, want onze mooie Chantalle wordt vandaag alweer tweeëntwintig en dat mag gevierd worden!
Photobucket
Lieve lieve lieve Chantalle,

Wat is het alweer een tijd geleden dat we elkaar leerden kennen, zo lang geleden dat de foto's van ons ver verleden onvindbaar zijn - en misschien is dat maar goed ook. Ik herinner me nog zo goed het zaterdagmiddag gegiebel bij onze musicallessen, gegiebel waar we echt naar uitkeken. Per toeval kwamen we elkaar een hele tijd later tegen bij de ambulante thuiszorg, met de charmantste vakantiebaantjes ooit. Langzaam begon het balletje te rollen, we vonden elkaar op Twitter en ik ontdekte dat je een lichtelijke verslaving had opgebouwd voor het fenomeen 'nagellak'. Terwijl andere mensen dagelijks klaagden over hun kwaaltjes, plaatste jij elke dag met trots je fris gelakte nageltjes. Bij mij ging er een knopje om, begon er een lampje te branden en ik slaakte al snel een 'ah, wat een geweldig idee!' uit. Jij zou deel uit gaan maken van de beautysite die ik net aan het opstarten was. Zo gezegd, zo gedaan.

Nu, een dik half jaar later, wil ik je bedanken voor je eeuwige enthousiasme, het duizend keer opnieuw sturen van je artikels en foto's - aangezien er altijd wel iets mis gaat en wij niet de meest technische wezens op aarde zijn, het kopen van de vele nagellakjes en je altijd lieve berichten, mailtjes en tweets - het komt niet snel voor dat ik een artikel van je ontvang zonder een 'Hoe is het met je?'. Zonder jou was Pretty Brilliant nooit geworden wat het nu was, neem dat maar van mij aan. Samen zijn we een topduo, het mag dan wel mijn kindje zijn, maar ik vind jou een geweldige reserve-mamma. 

Geniet van je dag lieve Chantalle en van het nieuwe levensjaar dat je vandaag ingevlogen bent! Eet enorm veel lekkers zónder mate, laat je knuffelen tot je erbij omvalt, feest lekker verder zoals je dat gisteravond al gedaan hebt en laat je vooral flink in de watten leggen door de mensen die van je houden. Ik ben je in ieder geval zeker niet vergeten, maar wilde je graag verrassen met een artikel, omdat je het waard bent en je dat best mag weten! We zien elkaar snel weer, maar voor nu krijg je van mij alvast een hele dikke knuffel en drie nog dikkere kussen en wens ik je alles toe wat ooit op je verlanglijstje heeft gestaan!

Heel veel liefs,

Joyce
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio