Het Demak’Up Persevent

dinsdag 27 september 2011

Photobucket
Afgelopen zaterdag was het zover, zes maanden die-hard bloggen werd beloond en had zijn vruchten afgeworpen: Ik was uitgenodigd voor mijn allereerste persevent! Demak’Up had de eer om mij te ontvangen als zenuwwachtige newbie en ik mocht samen met tientallen andere bloggers hun nieuwe reinigingsproducten bewonderen. Een behoorlijke win-winsituatie, waarvoor ik samen met Alyssa en Maud afreisde naar de andere kant van het land. Vandaag klets ik gezellig na over het event, zodat jullie toch nog een beetje mee kunnen genieten. Daar ben ik ten slotte blogger voor toch?

Om zes uur klonk zaterdagochtend de wekker. That’s so not my cup of tea! Het plan was om snel uit bed te rollen en in sneltempo proberen te voldoen aan het ‘dress to impress’ thema dat Demak’Up bedacht had. Bij het werpen van een blik in de spiegel vertrok mijn gezicht al snel. ’s Nachts had een mug zich flink op mij uitgeleefd, wat resulteerde in een gezicht bedolven onder de bulten. Niet één, ook niet twee, maar zes muggenbulten waren er te vinden rondom mijn ogen. En dat net op dat moment, om zes uur ’s ochtends. Daar wordt je níét, ik herhaal níét vrolijk van. Met een beetje mousse foundation, een extra leuk jurkje en nude lips probeerde ik het nog enigszins goed te maken en durfde ik nog net de deur uit. Pappa zette me om kwart voor acht braaf af op het station – thanks pappie! – zodat ik vijf minuten later weer uit de trein mocht stappen en met Alyssa met een bus naar station Sittard kon reizen – NS, jullie zijn geweldig. Wie werkt er nou aan het spoor op zaterdagochtend?
Photobucket
Enkele koekjes – in de trein krijg je honger! -, veel bloggersgeklets, glimlachjes van de dames naast ons en demonstraties van hoe we onze nagels fotografeerden later, stonden we op Amsterdam Centraal. Time flies when you’re having fun. Na een plaspauze, die echt nodig was, gingen we snel een lekker vettig hapje eten, omdat dat ook echt nodig is en een nette jurk je echt niet weerhoudt de MacDonalds in te stappen. Met gevulde magen liepen we op ons gemak, dat is ook wel nodig op hakken in A’dam, verder op zoek naar de Supperclub. Met behulp van een routebeschrijving kwamen we terecht in een onguur steegje, in de zin van: drie coffeeshops op rij, waar we een kleine rode loper zagen liggen. Slim als ik ben wandelde ik meteen de club naar binnen, waar een uitsmijter me al gauw weer naar buiten gooide, oeps. Na een korte blik om me heen te werpen, kwam ik met de ietwat slimmere actie om af te stappen op de vele kakelende meisjes die buiten stonden te wachten. Dat zouden zomaar bloggers kunnen zijn…
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Photobucket
And of course they were bloggers! What else? Al snel raakte ik in gesprek met Milou, wat een schatje is dat!, Linda en Evelien, wat behoorlijk overwhelming was. Mensen die je normaal alleen virtueel ziet, staan opeens voor je neus en ik wist even niet meer waar ik moest kijken. Om half één mochten we dan toch eindelijk naar binnen en de uitsmijter was zowaar aardig tegen me, zelfs na mijn klunzige actie. De supperclub was helemaal mooi aangekleed met Demak’up watjes all over the place, kleine make-up spiegeltjes en heerlijk veel kaarsjes. Al snel waren we allemaal voorzien van een heerlijke smoothie en kon het feest beginnen.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Photobucket
De dag werd gepresenteerd door de geweldig leuke, spontane en erg mooie Lieke van Lexmond, die ons allemaal van harte welkom heette en vertelde dat beauty van binnenuit kwam – vandaar de smoothies – maar we met make-up soms net wat meer konden stralen! Helemaal mee eens Lieke! Ook had ze een verrassing voor ons, die watjes stonden er echt niet voor niets. Het was de bedoeling dat we allemaal de make-up van ons gezicht af toverden met de nieuwe producten, een tonic, reinigingsmelk en mousse. Natuurlijk niet de meest aangename verrassing in een zaal vol meisjes die zich geheel hebben uitgeleefd met make-up om er zo mooi mogelijk uit te zien. Veel gewrijf en gelach verder was de zaal gevuld met blote billen gezichtjes, die allemaal plaats mochten nemen in de stoelen van professionele visagisten.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Natuurlijk hoopten we allemaal op een heftige smokey eye, een geweldig getekende set wenkbrauwen, een prachtig gecontourd gezicht of hotpink lips, maar het tegenovergestelde was waar. Hier ging de ‘less is more’ vlieger op. Geen foundation, geen mascara, geen wenkbrauwpotlood, geen blush, niets van dat alles. Dat is wel even schrikken, zeker als je geteisterd bent door een flink aantal muggenbulten. Ik had dan ook dikke pech aangezien ik de combinatie van de nieuwe producten, die alcohol en parfum bevatten, en concealer niet kon verdragen. Binnen no time was de kleine bult onder mijn oog gegroeid tot een rood gezwel, waardoor mijn oog halfdicht ging en ik een stuk minder lekker in mijn vel zat. Mijn huid bleef maar tintelen, jeuken en prikken, not so nice. Het nieuws dat ik daarna op de foto mocht met een flink aantal lampen op mijn gezicht gericht kwam dan ook niet echt als geroepen. Gelukkig zagen alle andere meiden er werkelijk prachtig uit!
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Maar hey, genoeg geklaagd! Het idee was supergaaf, lekker nude op de foto en bewijzen dat je dan minstens zo mooi bent, wat ook echt zo is. Ik stond er echt versteld van hoeveel bloggers dropdead gorgeous waren, you’re damn pretty girls, en hoeveel onontdekt fototalent is haha. Ik ben dan ook erg benieuwd naar het eindresultaat – blijkbaar was het een hele beroemde fotograaf – en kan niet wachten om de foto’s op andere blogs te vinden. Ik heb stiekem voor jullie al een sneakpeak, omdat ik lekker als ware paparazzi al een paar collegaatjes op de foto heb gezet. Ik was zelf als allerlaatste aan de beurt, na een paar bemoedigende woorden van Lieke en op enthousiast commando van de fotograaf, dus heel misschien is het nog niet zo erg geworden als ik dacht. Let’s hope for the best!
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Tussen de drukte van de fotoshoot door zou er nog iemand gelukkig gemaakt worden met een jaar lang gratis Demak’up producten. Dat wil elke beautyblogger wel, aangezien de watjes erdoorheen vliegen als water! Lieke wilde het lekker spannend maken door enkel te vermelden dat de winnares 19 jaar was. Tot onze verbazing was er echt maar een meisje dat 19 was en zij was dan ook meteen de trotse winnares, nogmaals gefeliciteerd en veel plezier ermee Anna!
Photobucket
And that’s it, een enorm verslag over mijn eerste persevenement! Wat was het ontzettend leuk om alle bloggers eens in real life te mogen zien en ontmoeten. Gek hoe je iemand toch echt kunt leren kennen door zijn of haar stukjes te lezen, heel bijzonder vind ik dat. Ondanks het gezwel in mijn gezicht – dat nog steeds niet weg is – heb ik me erg vermaakt en hoop ik alle lieve meiden snel weer te zien, het liefst dan ook onder het genot van een smoothie en met een gezicht dat in goede conditie is, zodat ik jullie niet afschrik. Na een terugreis van bijna drie uur mocht ik op station Sittard in Sebas’ armen en zijn beste vriends auto duiken, wat een service na zo’n lange dag. Thanks guys!

Nou lieve lezeressen, voor nu hoop ik dat jullie genoten hebben van dit veel te lange verslag en ik snel weer de kans krijg om over een belevenis als deze te schrijven! Dankjewel voor het lezen van een verslag van bijna 1300 woorden, Demak’Up bedankt voor de fijne organisatie en het waarderen van beautybloggers en alle lieve dames die ik ontmoet heb: Tot snel!

Zojuist ontving ik een mailtje van Demak'Up, met een link naar de vele foto's die gemaakt zijn door MrPrezident. Stuk voor stuk geven ze geweldig goed de sfeer weer en laten heel veel lachende beautybloggergezichten zien, waardoor ik het niet kan laten om jullie te verwennen met nog meer fotomateriaal:
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Photobucket
Photobucket

1 comments:

nirosha zei

wat gaaf, je eerst persevent! alleen erg balen van die slechte reactie op de producten.

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio