Review: Bebe Young Care Shine Control Ölfreies Waschpeeling

zaterdag 24 september 2011

Photobucket
Een tijd terug begon ik met een review-reeks over de geweldige producten van Bebe Young Care, een van oorsprong Duits merk dat speciaal gericht is op de jonge huid én op het jonge portemonnee – knipoog naar mijn mede-platzakkers. Op ons dus, lieve jonge dames. Nu is vandaag de tijd aangebroken om het laatste product, dat mij nog rest, voor jullie te reviewen. Soms heb je van die samenwerkingen die je gewoon nog niet los wil laten, waardoor je de reviews stiekem een beetje uitstelt, om er niet aan te geloven dat je er geen reviews meer over kunt schrijven. Met een beetje bloggerspijn in mijn hart en verlatingsangst naar de fantastische medewerksters van Pr!nt en Bebe toe, zal ik vandaag voor jullie de olievrije waspeeling reviewen. Dus laat ik mijn grote virtuele glimlach weer opzetten, hopen dat ik in de toekomst nog eens samen mag werken met dit geweldige bedrijf en met groot enthousiasme jullie deze fijne waspeeling presenteren.
Photobucket
Bebe is van oorsprong een Duits merk, dat ook enkel in Duitsland verkocht wordt. Het merk is onder andere te verkrijgen bij de – onder de Nederlandse beautybloggers bekende en geliefde – Duitse drogisterij DM. Bebe heeft een breed assortiment dat bestaat uit dag- en nachtcrèmes, deodorants, douchegels, bodylotions, lipbalsems, tonic’s, facewashes, voetcrèmes en ga zo nog maar even door. Met andere woorden: Met de producten van Bebe kun je je hele lichaam in een fijne, verzorgde staat brengen. De prijzen van de producten liggen laag en zijn zeer betaalbaar, maar dat wil niet zeggen dat de kwaliteit te wensen over laat. Ik ben simpelweg fan, al jaren zelfs, en wil ik jullie nu graag kennis laten maken met dit mooie merk. Mochten jullie ooit nog eens in ons grensland gaan shoppen, neem dan zeker eens een kijkje in huidverzorgingsrek, het zal jullie niet teleurstellen. Door mijn reviews zullen jullie nu de toppers uit de lijn leren kennen!
Photobucket
Net als de eerder gereviewde tonic en wasgel, bevat deze waspeeling uit de Shine Control lijn lemongrass en vruchtenextracten. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat de jonge huid grondig gereinigd en ontvet wordt, waardoor je je dag kunt beginnen of eindigen met een glansvrije teint en een frisse uitstraling. De waspeeling – Ik hoop dat dit wel een correct Nederlands woord is, als niet, dan doen we maar net alsof! – is olievrij en heeft een zacht-peeling effect, waardoor hij geschikt is voor dagelijks gebruik. De waspeeling gebruik je heel gemakkelijk na of tijdens het reinigen van je gezicht, het is maar net wat jij fijn vindt. Je gebruikt de peeling op een vochtig gemaakt gezicht en masseert hem met ronddraaiende bewegingen licht in, zo reinig je je gezicht én verwijder je dode huidcellen. Nadat je hem even hebt laten inwerken, kun je hem afspoelen met water en houd je een heerlijke zachte, frisse en mild gereinigde huid over!
Photobucket
Yes, we have a winner – if you didn’t notice already! De waspeeling wacht altijd trouw op me in de douche en blijkt ook bevriend geraakt te zijn met mijn vrouwelijke huisgenoten – toch mammie? -, aangezien de tube verdacht leeg is geraakt. Dit is een zachte peeling en een wasgel in één waarmee je heerlijk je dag kunt beginnen – die geur van lemongrass maakt je meteen wakker, love it! – of afsluiten, zodat je de hele nacht kunt friemelen aan je babybillengezicht. Zeker de moeite waard, als je het mij vraagt! Voor 150 ml van deze waspeeling betaal je € 3,79, wat mij een bijzonder fijne prijs voor een bijzonder fijn product lijkt. Helaas, zijn de Bebe producten alleen te koop in Duitsland, maar nu weet je bij je volgende bezoekje aan onze buren wel waar je naartoe moet sprinten in de DM!

That's it, de review-serie zit erop en ik kan er met trots en veel plezier op terug kijken. Lijkt het jullie fijn om nog even een overzichtje te zien van alle gereviewde producten met foto’s en korte omschrijvingen? Let me know!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio