Review: Essence My Skin Caring Cleansing Wipes Pomegranate & Bamboo

zondag 11 september 2011

Photobucket
Reinigingsdoekjes: Niet het wondermiddel dat al je make-up miraculeus verwijdert én je huid geweldig voedt, verzorgt en hydrateert, maar wel het redmiddel na lange dagen, waarop je jezelf toch dwingt je make-up eraf te halen. Niet gek ook dat ik altijd een pakje reinigingsdoekjes op voorraad moet hebben, laten we zeggen ‘voor de handigheid’, maar eerder is het voor ‘de luiheid’. Telkens als ik door mijn voorraadje heen heb gewerkt, is het tijd aan me aan een nieuw soort doekjes te wagen, zodat ik niet alleen heel veel review-materiaal heb, maar ook de reinigingsdoekjesmarkt uitgebreid verken. Deze week is het tijd voor fijne, budgetproof, alcoholvrije, goed verkrijgbare reiningsdoekjes! Essence it is, benieuwd naar de precieze werking, mijn uitgebreide mening, de geur en al het andere wat misschien handig is om te weten? Lees dan gezellig verder!
Photobucket
Vandaag deel ik mijn ervaringen over de Essence My Skin Caring Cleansing Wipes met jullie, het zusje van de Refreshing Cleansing Wipes die ik eerder al voor jullie reviewde. Reinigingsdoekjes uit een verzorgingslijn voor de jonge huid van Essence voor een behoorlijk leuke prijs. De verpakkingen zijn fris, vernieuwend, kleurrijk en jeugdig. Voor de fijne prijs van € 1,49 krijg je al 25 Caring Cleansing Wipes die beloven je huid te hydrateren, verzorgen en alle watervaste make-up te verwijderen.

Photobucket
Eigenlijk kan ik niet meer doen, als jullie deze doekjes aanraden als geweldige budgettip! De Caring Cleansing Wipes ruiken heerlijk - lekker zomers, vrouwelijk en zoet - weten mijn make-up perfect te verwijderen en mijn huid zacht en gereinigd achter te laten. Ze zijn weliswaar niet zo refreshing als hun zusje, maar daarom halen ze mijn make-up way better weg en verzorgen ze mijn huid met net iets meer liefde. Yes, mijn droge en gevoelige huid na een lange dag en deze doekjes heb ik benoemd tot best friends. Reden te meer om jullie op de hoogte te stellen van onze vriendschap en te hopen dat jullie in de doekjes misschien ook veel liefde terug vinden!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio