Review: H&M Nail Polish Pink

vrijdag 2 september 2011

Photobucket
Sinds ik ben begonnen met beautybloggen, heeft mijn toenmalige stash zich ‘slighty’  verdriedubbeld. Waaraan dat ligt? Aan mijn veel te lieve, enthousiaste, minstens zo verslaafde beautyblogcollega’s. De storm aan geweldige reviews die elke dag weer online staat is onweerstaanbaar. Als zij zo vreselijk blij zijn met een product, dan moet en zal ik het gewoon ook proberen!  Zo ook met een geweldig H&M lakje dat mijn mede-Limburgse schone, Alyssa, onlangs reviewde. Hotpink met een overdosis aan glamoureuze gouden glitter. That one had to be mine!

Photobucket
H&M nagellak en ik zijn geen onbekenden van elkaar, in tegendeel zelfs, ik ben groot fan van de twee H&M lakjes die ik met trots bezit. Ze dekken goed, ze zijn niet al te duur en ze zijn verkrijgbaar in flink wat mooie kleurtjes. Wat wil je nog meer?-  Behalve méér H&M nagellakjes natuurlijk, you cheater. - Het lakje dat ik vandaag voor jullie review is de kleur Pink. Zoals gezegd, hót pink met een enorme overdosis aan gouden glitter. Dit lakje behoort – volgens mij, ik durf het niet met zekerheid te zeggen – niet tot het vaste assortiment, des te meer reden je hebt om na het lezen van mijn review een uitstapje te maken naar het dichtstbijzijnde H&M filiaal natuurlijk. Ik kocht de H&M Nail Polish in Pink in Keulen, waar hij afgeprijsd was voor maar € 1, de oorspronkelijke prijs was € 2,95 voor maar liefst 10 ml van dit roze goedje.

Photobucket
De verpakking is simpel maar stijlvol. Het glazen flesje loopt enigszins wijd uit en heeft een slanke, lange zwarte dop, die lekker in de hand ligt. Door de vierkante vorm van het flesje kun je de nagellak goed opbergen, zeker als je meerdere lakjes uit hetzelfde assortiment bezit. De gedrukte tekst heeft dezelfde kleur als de geweldige glitter in het lakje en de sticker op de achterzijde bevat alle informatie die je mogelijk nodig hebt.  So far, so good!

Photobucket
But it only gets better! Ik weet zeker dat je het al lang doorhebt, maar mocht het niet zo zijn, dan schreeuw ik het bij deze nog eens van de virtuele daken: Wat een gé-wél-díge kleur, I love it! Het roze is echt hotter dan hot, zo frambozenroze dat je je vingers erbij af wilt likken, en de glitter is dropdead gorgeous. China Glaze’s Strawberry Fields die al tijden op mijn verlanglijstje stond, mag geschrapt worden, want ik heb een dupe, een geweldige dupe! Na twee laagjes ben je zoet met je pink nails en kun je de wereld weer aan. Wie zegt dat je niet gelukkig kan worden van kleine dingen? Geef me een roze nagellak met glitter en ik ben meer dan tevreden. Wedden dat je vrouwelijke medemensen je hot pink nagels bewonderen, zodra ze een beetje zonlicht vangen? En is dat niet precies wat we willen? Yes it is!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio