Review: In De Watten Creamy Sugar Scrub "Love Spell"

donderdag 8 september 2011

Photobucket
Voor de die-hard fans onder jullie is het waarschijnlijk al lang bekend, maar toch ga ik het even van de virtuele daken schreeuwen: In De Watten is terug en better than ever! Caroline, de eigenaresse en het brein achter deze fijne webshop, heeft inmiddels een flinke verhuizing achter de rug en heeft zich weer gesettled in het regenachtige Nederland – wat moet dat tegenvallen na het genieten van het Spaanse klimaat! Niet alleen betekent dat dat we Caroline een grote welcome home mogen wensen, ook kunnen we weer genieten van haar verrukkelijke zelfgemaakte verzorgingsproducten. Om de heropening van de webshop te vieren hield Caroline een Twitter-winactie, waar ik gezellig aan mee deed. En raad eens? Jawel, ik won! Als een kind zo blij was ik, toen ik las dat ik de Creamy Sugar Scrub in Love Spell had gewonnen én dat ik een van de eerste zou zijn, die hem zou mogen testen. Reden te meer om mijn liefde voor dit product met jullie te delen!
Photobucket
De Creamy Sugar Scrub is een geheel nieuw product bij In de Watten, een scrub die – zo snel als deze in aanraking komt met water – veranderd in een crème, die lief is voor je huid. Door de crèmesubstantie wordt je huid goed gevoed, verzorgd en beschermd, maar niet vettig door oliën. Caroline heeft precies begrepen dat we niet uren na het douchen willen wachten om in een frisse outfit te springen en dat is precies wat de substantie van dit product zo fijn maakt. Maar er is meer! Namelijk de bijzonder zoete, bloemige en fruitige geur, wat het scrubben tot een waar beautyfestijn maakt. Love Spell bevat geurnoten zoals zoete perzik, kersenbloesem en witte jasmijn. In een woord: Jum! Naast dat de geur verrukkelijk is én lang blijft hangen, zorgen oliën, zoals kokos- advocado- en abrikozenpitolie, voor een goede verzorging en hydratatie van de huid en zorgt de organische, ecologisch verantwoorde suiker voor een fijne scrubbeurt. Niet te grof, niet te zacht, precies goed!
Photobucket
Yes, dit is 300 gram pure liefde in een pot. Caroline, mede-beautylover en blogger, weet gewoon precies wat de perfecte substantie van een scrub moet zijn, hoe deze je huid behoort te verzorgen en hoe wij, vrouwen, willen dat onze scrubjes ruiken! Een aanrader voor elke vrouw, om jezelf mee te verwennen of iemand anders blij mee te maken. Ik weet in ieder geval zeker dat dit een rebuy gaat worden, maar tot die tijd zover is, geniet ik van mijn tweewekelijkse verwennerij in de douche!

De Creamy Sugar Scrub is verkrijgbaar bij In De Watten voor € 8,95.
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio