Review: INM Out The Door Topcoat

donderdag 15 september 2011

Photobucket
Een goede topcoat doet iedere nagellak ten goede. Het zorgt ervoor dat je nageloppervlak iets harder is, waardoor je nagellak langer blijft zitten. Sommige topcoats bevatten UV-filters waarmee je nagels beschermd zijn tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Daarnaast geeft een goede topcoat een mooie glans. Haast geen redenen om hem niet te gebruiken, zou je zeggen, maar toch weet ik dat veel dames zich nog schuldig maken aan topcoatloos nagels lakken.

Ik gebruik vrijwel áltijd een topcoat en na vele verschillende merken geprobeerd te hebben, heb ik de afgelopen maanden één constante favoriet die ik graag met jullie deel: “INM - Out the door”.

Aangezien ik erg ongeduldig ben, wat nagels lakken betreft, ben ik altijd erg blij met snel drogende lakjes. Toen ik over INM Out the door –America’s fast #1 super fast drying topcoat - las was ik natuurlijk erg benieuwd.
Photobucket
Op mijn wijsvinger heb ik de Out The Door Topcoat gebruikt en op de middelvinger niet.
Het verschil in glans en egaliteit is hier goed te zien!
Voor een flesje van 15ml betaal je €5,95. Er zijn zowel grotere als kleinere flesjes beschikbaar voor mensen die amper gebruiken, of juist ontzettend veel. De substantie is veel dunner dan ik van de meeste nagellakjes gewend ben. Net alsof de lak iets dikker is dan water. Dit lakt erg fijn, je hebt niet veel nodig en één laagje geeft al een geweldige glans!

Maar dan… Droogt de topcoat van INM ook echt ‘in seconds’ zoals het flesje beweerd? Ik kan jullie vertellen dat na een klein minuutje de topcoat volledig uitgehard is. - Let wel, ik gebruik slechts één dun laagje. – Dat is toch precies wat we willen?

De houdbaarheid van de topcoat vind ik moeilijk te beoordelen. Dat ligt natuurlijk ook aan het lakje dat je er onder draagt. Over het algemeen heb ik wel het idee dat lakjes bij mij altijd vrij goed blijven zitten, door het gebruik van deze topcoat. Het nageloppervlak wordt in ieder geval een stuk egaler en dat zie ik als een groot pluspunt.

Photobucket
Ik kan jullie de INM topcoat echt allemaal ten zeerste aanraden. De lak is ideaal voor ongeduldige mensen zoals ik, want de lak droogt in een mum van tijd!

INM Out the door is o.a. te verkrijgen bij Boozyshop en NailXL, voor 15 ml van deze topcoat betaal je € 5,95.

Gebruiken jullie altijd een topcoat? 

Liefs, Chantalle
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio