Review: Lush Lemony Flutter

woensdag 28 september 2011

Photobucket
Lush Lemony Flutter: een van de meest geravede en gehipte nagelriemverzorgingsproducten van dit moment! Laat ik nu een vreselijk nieuwsgierige beautyblogger zijn, die alles moet en zal testen wat in haar handen terecht komt. Tijdens mijn laatste Lush Maastricht bezoekje bestormde ik met trots de kassa, met in mijn handen een shower jellie. Even ging er een klik om in mijn hoofd en raceten het belachelijk grote aantal douchegels, dat nog op me wacht, erdoorheen, waardoor ik mijn keuze al snel herzag. Lemony Flutter, het wondermiddel voor gezonde nagels en verzorgde handen, was dat niet precies wat ik nodig had nu de temperaturen langzaam daalden? Natuurlijk! Ik heb alles nodig wat geld kost, dat is een ding dat zeker is.

Photobucket
Lush Lemony Flutter is een nagelriemcrème die belooft korte metten te maken met droge nagelriemen, maar ook met je droge hielen, ellebogen, tenen, lippen en vul het lijstje van pijnlijke plekjes maar aan. De crème bestaat, zoals we van Lush gewend zijn, geheel uit natuurlijke producten. Bij het bekijken van het ingrediëntenlijstje – wat echt de moeite waard is bij Lush, je wordt er zowaar hongerig van – word ik blij verrast door ingrediënten als verse citroen, shea butter, bijenwas, soja olie, avocado olie, mango boter, lavendel olie, kamille olie en nog heel veel meer lekkers wat goed is voor je huidje. Dat belooft simpelweg heel veel goeds!

Photobucket

Bij het openen van het zwarte potje stuit ik op 50 gram gele gorgeous goodness, die ik het liefst direct zou verorberen. Terwijl ik normaal helemaal geen citrus-lover ben, word ik behoorlijk blij van de geur van Lemony Flutter. De geur valt het best te omschrijven als zoetige citroenzuurtjes en de substantie dwingt je haast een lepel te vinden en het potje leeg te lepelen, alsof je een citroensorbet voorgeschoteld krijgt. Het is niet alleen geel, het ziet er ook heerlijk romig en glanzend uit, onweerstaanbaar.


Photobucket
Dit wondermiddel heeft er weer een fan bij en deze fan verkondigt dat met trots! Elke vrouw zou een potje met dit goedje op het nachtkastje moeten hebben, it’s just so good! Vijftig gram liefde in een zwart potje kost je € 9,95. Misschien prijzig op het eerste gezicht, maar na Lemony Flutter één keer gebruikt te hebben, weet ik zeker dat je daar anders over denkt. Vijftig gram is onwijs veel als je maar tien vingers hebt om in te smeren en hey, hoeveel handcrèmes ruiken en voelen zo lekker dat je ze op zou willen eten? 
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio