Scoop: Beautyscene Testpanel MAC Haute and Naughty Lash Mascara

zondag 4 september 2011

Photobucket
Photobucket
Sommigen van jullie waren misschien al zo oplettend én beautyblogverslaafd, dat dit heel oud nieuws is. Maar hey, ik ben er zo blij mee dat ik het wel eventjes virtueel van de daken af móét schreeuwen. Ik ben namelijk een van de dames die behoren tot het Beautyscene Mascara Testpanel, wat betekent dat ik niet één, niet twee, maar inmiddels al drie mascara’s kritisch heb mogen testen voor de Beautyscene-lezeressen. De eerste mascara die mijn kant op kwam was de MAC Haute and Naughty Lash, een mascara die vorig jaar onopgemerkt is geïntroduceerd, maar eigenlijk veel meer aandacht verdient. Let me tell you, dit is pure liefde is een mascara-huls. Kun je nu niet wachten om te lezen wat ik precies van dit futuristische beautyproduct vind? Ga dan snel naar Beautyscene en lees niet alleen mijn review, maar ook de reviews van mijn mede-testpanelleden!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio