Tag: Wat heb je liever? [Deel 2]

maandag 19 september 2011

Photobucket
Aan een succesrecept moet je niks veranderen, maar iets toevoegen dat kan altijd! Zo moet Evelien ook gedacht hebben, toen ze heeft zitten brainstormen op Deel 2 van de geweldige Wat heb je liever tag, die door Kashmira het wereld wijde web ingestuurd werd. Ik ben niet eens getagd, maar ik vond Deel 1 al zo leuk, dat ik Deel 2 echt niet wil missen.  Vandaag zal ik dan ook voor jullie een tiental sneaky vervolgvragen beantwoorden. Geniet ervan en kijk vooral of ik jou getagd/gedoemd heb!
Photobucket
Nooit meer foundation of nooit meer mascara dragen?
Ik ben van nature eigenlijk helemaal geen foundationfan, heb het dan ook jarenlang niet gedragen en nooit gemist. Van nature ben ik gezegend met een egale, zachte huid met vrij weinig pigmentverschil. Mascara daarentegen, dat heb ik gewoon nodig, zonder voel ik me leeg, naakt, niet sexy en niet vrouwelijk! De keuze is dus snel gemaakt, give me that mascara!

Photobucket
Als je de rest van leven nog maar twee make-up producten mag gebruiken, welke zijn dit dan?
Ai, dit is een akelig moeilijke vraag, aangezien ik twijfel tussen drie producten: Mascara, eyeliner en blush. Als ik dan bedenk dat je met make-up altijd de sterkste punten in je gezicht moet accentueren, ga ik braaf kiezen voor mascara en eyeliner, zodat mijn grote ogen nog mooier naar voren komen. Blush heb ik ten slotte niet nodig om iemand te betoveren, dat zou Sebas niet eens missen in mijn gezicht!

Photobucket
Alleen nog maar grijze of neonroze nagellak dragen?
Dat zijn beide onwijs leuke nagellakkleuren! Ik vind neonroze nagels ontzettend gaaf en draag ze dan ook nogal vaak, maar misschien stelt mijn latere baas die tik minder op prijs. Ik zal dan ook maar braaf en carrièregericht voor de grijzemuizenkleur gaan!

Alleen nog maar limited edition producten kopen of kies je voor producten uit het vaste assortiment?
Ik ga voor het vaste assortiment, om de hele simpele reden dat een limited edition collectie vaak niet de basic make-up items bevat, zoals mascara en foundation, en ik deze toch wel fijn vind om te hebben in plaats van een hele exclusieve, vaak minder draagbare oogschaduwkleur.

Photobucket
De hele dag zwarte lipstick of hele kleurrijke oogschaduw dragen?
Ik ga voor de colorfull eyes, omdat ik die bij andere vrouwen vaak prachtig vind en ik dan lekker kan experimenteren met make-up. Ik word liever aangezien voor make-up artist – bij een geslaagde combinatie – dan voor gothic.

Dikke, borstelige wenkbrauwen die je niet mag epileren of tacky, dunne, getekende lijntjes?
Ik vind getekende lijntjes over het algemeen niet erg mooi, ze stralen vaak iets goedkoops en ordinairs uit, waardoor ik eigenlijk automatisch kies voor de dikke wenkbrauwen. Zo lang deze niet neigen naar monobrauwen – wat ik nergens lees, haha! – zijn dikke wenkbrauwen een flink statement in je gezicht en geeft het je iets edgy’s. En hey, ze zijn al jaren hip op de catwalk, goed overwogen keuze toch?


Liever geen wimpers meer of een gezicht vol met puistjes?
Dit is natuurlijk een erg moeilijke vraag, niemand heeft graag een onzuivere huid en je ziet er liever ook niet ziekjes uit door een gebrek aan wimpers. Toch zou ik kiezen voor een onzuivere huid, simpelweg omdat er heel veel middeltjes zijn om dit toch tot een minimum terug te dringen of enigszins te verbergen.

Photobucket
Alleen nog maar Action make-up kopen of de rest van je leven Dior make-up aanschaffen?
Action heeft helaas geen volledig assortiment aan make-up, wel blushes en oogpotloodjes, die over het algemeen goed gereviewed worden, maar daarbij houdt het ook wel een beetje op. Ik kies dan ook ‘met pijn in mijn beurs’ voor de Dior make-up. Kiezen van kwaliteit kan nooit kwaad, dan maar iets meer sparen en zuiniger met mijn producten om gaan. Ik kies graag bewust die spulletjes die ik op mijn gezicht gebruik.

Photobucket
Alleen nog maar zwarte make-up dragen – denk aan: Zwarte lipstick, panda ogen – of à la Barbie door het leven gaan – met roze oogschaduw, lipjes en blush?
Mijn kleine zusje zou hier geen moment over hoeven te twijfelen en ik eigenlijk ook niet. Ik ben als persoon spontaan heel open, spontaan en vrolijk, wat totaal zou contrasteren met diepzwarte make-up. Ik zie er dan liever ook uit als een tot in de puntjes verzorgd oppervlakkig popje!

Photobucket
De rest van je leven alleen nog maar afgekloven nagels of enorm lange nagels van 5 centimeter?
Ik krijg de kriebels bij het idee aan afgekloven nagels, maar bij echte lange nagels zie ik meteen het beeld voor me van Lee Redmond – oma met nagels die tot de grond reiken. Ik kies dan ook maar voor de stompjes, die ik dan maar mooi vijl en netjes lak.


Ik ga jullie beautyhersens weer flink laten kraken ladies, bij deze de getagden: Aranka, Sofie, Lotte, Kashmira, Tamara en Carola, Helena, Femke, Kelly, Jennifer, Ingie en Bellissima, have fun!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio