Video: Favorieten van augustus Deel 1

woensdag 7 september 2011


Yes, het is weer dé tijd van de maand: Tijd voor een favorieten-video natuurlijk! Niet alleen is de zomer weer voorbij, ook de vakantie en de maand augustus. Wat voor mij betekende dat ik weer voor de camera mocht kruipen om al mijn favoriete producten met jullie te delen. Door al mijn geklets en enkele technische problemen ging dat met horten en stoten, waardoor jullie Deel 2 van mijn augustus favorieten tegoed houden voor later deze week. Ik hoop dat jullie deel 1 alvast met veel plezier bekijken en kunnen genieten van mijn gestuntel. Als je een overzicht van alle producten wil, op zoek bent naar een review van een van de getoonde spulletjes, klik dan gerust op lees meer!- In De Watten Creamy Sugar Scrub Love Spell
- Balea Rasierschaum Glücksmomente
- Gosh Soft and Shine Lipbalm 33 Scarlet
- Zara Eau de Toilette Black Peony
- Collette by Oasis Bow Necklace
- Ik haal je op en neem je mee - Nicollò Ammaniti
- Balea Young Deodorant Traum Geschöpf
- Nivea Dry Comfort Deodorantstick
- The Body Shop Eau de Toilette White Musk Blush
- The Body Shop Eau de Toilette White Musk
- MAC Haute and Naughty Lash Mascara
- Six Strikjesoorbellen
- Sleek I-Divine Oh So Special Palette
- L.A. Colors Blush Blushing
- Catrice Nail Lacquer Sold Out Forever
- Catrice Nail Lacquer Bye Bye Birdie
- Revlon Lipstick 020 Baby Pink
- Too Faced Shadow Insurance
- Biafine
- Catrice Floralista Eye Shadow Berry Fairy
- Ebay Verenoorbellen
- The Beauty Bakery Soy Home Scent Baby's Room

Schroom vooral niet om te vragen voor een review van een product of simpelweg te informeren naar de verkrijgbaarheid, daar ben ik voor en ik help je met veel plezier!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio