Video: Favorieten van augustus Deel 2

vrijdag 9 september 2011


Soms kun je vreselijk goed profiteren van je slechte eigenschappen. Deze week mogen jullie eens profiteren van mijn vreselijke eigenschap: Mijn ongelofelijke ongeduldigheid! Eerder deze week konden jullie al genieten – dat hoop ik ten minste – van deel 1 van mijn augustus-favorieten, waarbij ik deel 2 al met veel plezier aankondigde voor ‘later deze week’.  Ik kon het natúúrlijk niet laten om meteen te knutselen aan het tweede deel, nog terwijl jullie deel één bekeken was ik hier al druk mee in de weer, omdat ik het zo snel mogelijk met jullie wilde delen. Dus vandaag, lieve ladies, presenteer ik jullie met trots deel 2 van mijn favorieten van augustus. I hope you enjoy!

Om het plezier compleet te maken, nog een lijstje met alle geweldige spulletjes die ik laat zien in de video:
OPI Nail Lacquer The Show Must Go On
- P2 EyeDream 060 Moonlight Glam
- Look by Bipa Plumping Lipgloss
- The Beauty Bakery Whipped Sheabutter Scrub Coco Banana 
[Unboxing Video Deel 1 & Deel 2/3]

- Kiko Shiny Lipstick 79 [Unboxing Video Deel 1 & Deel 2/3]
- Hard Candy Blush 125 Living Doll 
[Unboxing Video Deel 1 & Deel 2/3]
- The Beauty Bakery Solid Shampoo Bar Extra Big Poofy Hair 
[Unboxing Video Deel 1 & Deel 2/3]
- Benefit Crescent Row Eau de Toilette Sofia
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio