Winactie: Twee goed gevulde toilettassen vol met producten van T. LeClerc en Demak'Up!

donderdag 1 september 2011


Nu met een werkend filmpje! Have fun watching!
Vandaag is het tijd voor iets dat leuker dan leuk is: Een winactie! En niet zomaar een winactie. Nee, een winactie georganiseerd in samenwerking met Demak'Up. Op PrettyBrilliant kun je een goed gevulde toilettas winnen met producten van het luxe nieuwe make-upmerk T. LeClerc - de mascara móét je gewoon geprobeerd hebben! - en de bekende, beroemde en befaamde reiningsproducten van Demak'Up - die ik eerder dit jaar voor jullie getest heb, bekijk hier mijn review . Daar zeg je toch zeker geen nee tegen? In het filmpje vertel ik je precies wat je moet doen om kans te maken op één van de twee geweldige prijzen die ik verloot! De winactie loopt tot zondag 11 september, hier nog even kort de voorwaarden om deel te nemen:

  • Volg mij via Bloglovin en/of Google Friend Connect én abonneer je alsjeblieft op mijn Youtube-kanaal.
  • Mocht je bezitten over een Twitter-account zou ik het leuk vinden als je iets tweet over mijn winactie, je mag hier gerust een eigen draai aan geven, maar ook mijn voorbeeldtweet voor gebruiken: 'Win nu een goed gevulde toilettas gesponsord door Demak'Up op http://www.prettybrilliant.blogspot.com/ @JoyceNafzger'
  • Vertel mij in de comments - dit mag zowel bij de comments, als op Youtube - waarom jij deze prijs zo graag wil winnen, door de volgende zin af te maken: 'Ik zal en moet de Demak'Up toilettas winnen, omdat...!'
  • Voor een extra winkans, mocht ik loten met de fruitmachine, mag je een artikeltje schrijven of een banner plaatsen op je eigen blog op website.

Ik wens je alvast heel erg veel succes en ben nu al benieuwd naar jouw inzending!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio