Batavia Stad Fashion Outlet supports Pink Ribbon en wij steunen graag mee!

vrijdag 14 oktober 2011

Photobucket
Oktober is voor mij en vele anderen de ‘roze maand’ van het jaar, de tijd van het jaar waarbij we even extra stilstaan bij borstkanker en al onze krachten bundelen om te zorgen voor meer aandacht en onderzoek voor deze afschuwelijke ziekte. Ik ben geen extreem goede-doelen-mens, maar waar ik kan helpen en waar ik het een en ander kán missen voor het goede doel, daar doe ik dat graag. Daarom wil ik ook graag op Pretty Brilliant deze maand Pink Ribbon in het zonnetje zetten en deze stichting en de getroffenen de aandacht geven die zij verdienen. Gelukkig ben ik lang niet de enige die dat idee heeft, maar staan we samen sterk! Batavia Stad’s Fashion Outlet kleurt deze maand roze. De hele maand oktober zet Batavia Stad zich in om het goede werk van Pink Ribbon onder de aandacht te brengen en graag deel ik met jullie hoe ze dat precies doen. Ik geloof erin dat alle kleine beetjes helpen en vraag jullie dan ook vooral om dit artikel even aandachtig te lezen. Misschien kun je hier een dierbare, die getroffen is door borstkanker, de dag van haar leven mee bezorgen.
In de maand oktober, waarin heel Nederland extra aandacht besteed aan borstkanker en het onderzoek hiervan, wil Batavia Stad zich vooral richten op de personen achter de ziekte. Deze mensen zullen eindelijk de kans krijgen om hun verhaal te vertellen. Hoe mooi ‘U bent genezen verklaard’ ook mag klinken, genezing gaat veel verder dan enkel het verwijderen van de kwaadaardige cellen. Genezing gaat om het verwerken van het hele proces dat iemand door heeft moeten maken, waardoor het leven van diegene op de kop heeft gestaan en misschien nog steeds staat. Ik geloof dan ook heilig dat het hebben van een echt luisterend oor iets essentieels is in een genezingsproces en ik ben blij dat Batavia Stad zich dit zo goed heeft gerealiseerd. Dankzij dit initiatief kunnen wij onze dierbare vrienden en familieleden die het gevecht hebben overwonnen of met twee handen en al hun kracht aanvechten, verrassen en flink in de watten laten leggen bij Batavia Stad.
Photobucket
Via de website van Batavia Stad kun jij vertellen waarom jouw dierbare het zo zeer verdient om een dag ultiem verwend te worden. De winnaressen van deze actie zullen samen met een stylist op jacht gaan naar een compleet nieuwe outfit en genieten van een heerlijke lunch. Simpelweg genieten van een dag waarop je  niet bestempeld wordt als ‘ziek’, op adem mag komen en kan genieten van jullie vriendschap. Op deze manier wil Batavia Stad de persoonlijke verhalen achter het zware gevecht tegen deze slopende de verdiende aandacht geven, de boodschap van Pink Ribbon supporten en de bezoekers van het Fashion Outlet stil laten staan bij het belang van borstkankeronderzoek. Als je het mij vraagt, is dit een geweldig initiatief, waar je vrouwen, die getroffen zijn door deze ziekte, een geweldige dag mee kunt bezorgen.

Batavia Stad is een, bij Lelystad gelegen, fashion outlet, waar je kunt shoppen in stijl. Batavia Stad Fashion Outlet is zeven dagen per week geopend van 10.00 tot 18.00. Als je deze maand Batavia Stad bezoekt, krijg je als vrouwelijke bezoekster een Pink Ribbon armbandje cadeau. Kijk voor meer informatie op www.bataviastad.nl
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio