De winnaressen van Chantalle's nagellakwinactie!

dinsdag 11 oktober 2011


'Wie jarig is, trakeert,' is zonder twijfel een vaste regel op Pretty Brilliant. Onze jarige Chantalle kon het dan ook echt niet laten haar verjaardag met jullie te vieren en organiseerde geheel op eigen voeten én portemonnee een geweldige nagellakwinactie. Vandaag heb ik de eer en het genoegen om drie dames heel erg blij te maken met geweldige prijzen en  het leek me wel zo leuk om deze overwinning lekker enthousiast mee te vieren! Ik kroop achter de fruitmachine, gaf al jullie namen in en liet me verrassen door de toeval. Het allerleukste van dat gebeuren is nog wel, dat jullie dit live mee mogen maken. Alles staat op film! Dus ben jij benieuwd of je een van de gelukkige winnaressen bent - wat Chantalle en ik echt voor je hopen - kijk dan vooral snel de video en laat je verrassen!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio