It’s my 18th birthday and you’re all virtually invited to party with me!

maandag 17 oktober 2011

Photobucket
Cadeautjes, taart, kaarsjes, bezoek, lekker uit eten, kusjes en knuffels… Dat is waar mijn dag vandaag uit bestaat. Je begrijpt het goed! It’s my birthday! Achttien jaar geleden mocht ik voor het eerst een kijkje nemen op deze wereld, die ik betrad met een grote bos zwart haar op mijn hoofd, en ook vandaag de dag geniet ik nog met volle teugen van alles wat diezelfde wereld me te bieden heeft. Ik voel me onwijs dankbaar voor alle geweldig lieve mensen om me heen en alle ervaringen en mogelijkheden die tot nu toe op mijn weg zijn gekomen, waar Pretty Brilliant er zeker een van is. Reden te meer om dit met diezelfde lieverds te vieren, yes I’m talking about you. So please party with me!

Photobucket
Gisteravond – stiekem is dat voor mij nu, het is net iets voor twaalven, waardoor ik me flink haast – heb ik mijn familiefeest gevierd, waar opa’s en oma’s, oom en tante, mijn lieve vriendinnen én vriend voor uitgenodigd waren. Ik ben enorm in de watten gelegd en ik kan niet wachten om mijn cadeaus met jullie te delen, maar dat laat nog even netjes op zich wachten, omdat ik ze mooi op de film wil vastleggen. Van mijn ouders heb ik prachtige diamanten oorbellen en ketting gekregen in de vorm van hartjes, van mijn opa’s en oma’s geld voor een knock-off Birkin van Italiaans leer, van Nadine een ontbijtje in een brasserie in Sittard, van mijn oom en tante een MAC blush en waarschijnlijk nog veel meer wat ik nu even zo snel vergeet op de verdere centjes na – die ook heel fijn zijn. Naar het cadeautje van Sebas ben ik reuze nieuwsgierig, maar helaas moet ik daar nu nog een kwartiertje op wachten.
Photobucket
Morgen op mijn echte verjaardag mag ik wakker worden naast Sebas, genieten van zijn knuffelkunsten, naar mijn onderwijsgroep om het daar klein te vieren met roze koeken – die ik nog moet zien te vinden in Maastricht - en dan ’s avonds lekker wokken met de familie. Could a girl wish for more? Ik denk het niet, want ik typ dit met een enorm dankbare glimlach op mijn gezicht. Kon ik jullie allemaal maar een stukje van mijn achttiende verjaardagstaart opsturen – in de vorm van een hartje met mijn naam erop, thanks mammie en Scott! – zodat jullie net zo genoten als ik! Hopelijk genieten jullie net zo van deze dag als ik en staan jullie samen met mij stil bij alles wat je gelukkig maakt. Fijne dag lieverds, thanks for party’ing with me!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio