Personal Update: A quick update and a huge thank you!

vrijdag 21 oktober 2011

Photobucket
Het is momenteel nogal stil op Pretty Brilliant, voor mijn gevoel zelfs veel te stil. Natuurlijk is het niet omdat ik bloggen als donderslag bij heldere hemel haat en ook zeker niet omdat ik beroofd ben van mijn gehele stash. Nee, de blogstilte is jammer genoeg te wijten aan het vrij stresvolle bestaan dat ik momenteel leid. Met een tentamen dat op de loer ligt, een herfstvakantieloze week in zicht, een portfolio dat ik af moet zien te krijgen en een overvolle mailbox die vraagt om tijd en antwoorden, weet ik even niet waar ik de tijd vandaan moet toveren en wens ik me een Alice in Wonderland klokje. Hoog tijd om jullie even bij te kletsen en te bedanken voor de geweldig lieve felicitaties, berichten en comments!
Photobucket
Laat ik maar even beginnen met het gezellige onderdeel van dit bericht, namelijk: Een grote dankjulliewel naar jullie toe! Wat zijn jullie toch stuk voor stuk enorme lieverds en wat hebben jullie me geweldig ‘het jarige gevoel’ weten te bezorgen. Door jullie comments, mails en tweets was ik helemaal in de wolken en voelde ik me net nog iets meer de Jarige Jet! Nogmaals heel erg bedankt, het voelt altijd als een warme thuiskomst om beladen te worden met berichten, zeker als ik weet dat ze komen van zulke mooie mensen als jullie. Ik hoop dan ook echt dat ik jullie niet al te zeer teleurstel door de rust die hier momenteel heerst, maar dat jullie begrijpen dat ik me echt voor honderd procent in moet zetten voor het nieuwe doel in mijn leven: De universiteit. Zodra ik mijn studeerritme en rust terug heb gevonden, mogen jullie sowieso als vanouds een bericht per dag verwachten en zal ik het goedmaken met een geweldig leuke winactie met een item dat speciaal is ontworpen voor Pretty Brilliant!
Photobucket
Mijn komende twee weken zullen volledig in het teken staan van mijn studie, volgende week vrijdag staat mijn eerste en ook voorlopig laatste – thank God – tentamen gepland à la Apollo en Dionysus, waar ik hard voor mag blokken. Daarnaast moet mijn portfolio voor Academische Vaardigheden in orde gemaakt worden, zodat dit ook begin volgende week af is, en mezelf kennende – perfectionist in hart en nieren - gaat dat wel eventjes duren. Mijn zondag is gevuld met een vergadering van het bestuur van het MEP, waar ik onlangs bestuurslid van ben geworden en de PR voor ga verzorgen, en natuurlijk wil ik ook een klein beetje genieten van mijn vrije minuten, waarin ik Sebas ga vervelen, die wél vakantie heeft. Na de vakantie staan er weer twee geweldig leuke Amsterdamse persevenementen gepland – die hopelijk kan bezoeken - en begint mijn nieuwe blok dat in het teken staat van Wetenschap.

Photobucket
Gelukkig geloof ik heilig in de volgende uitspraak: ‘Success usually comes to those who are too busy looking for it.’ En dat blijkt ook maar, mijn mailbox is overstroomd met persberichten en mails van bedrijven die net als ik staan te springen voor een samenwerking. Dat belooft niet alleen voor mij veel voor de toekomst, maar ook voor jullie. Nóg meer reviews, nog meer lekkers en nog meer producten jullie spontaan verliefd op kunnen worden! Tot die tijd moeten jullie het even doen met de Pretty Brilliant op een laag pitje, maar ik beloof jullie dat het het wachten waard zal zijn én hey, ik heb zoveel leuke blogcollegaatjes die jullie met open armen ontvangen, dat jullie je zeker niet hoeven te vervelen!

Liefs, heel veel kusjes en knuffels,

Joyce


Bron afbeeldingen: Weheartit.com
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio