Review: The Beauty Bakery Facial Purity Bar To Die For Roses

dinsdag 4 oktober 2011

Photobucket
Je gezicht verwennen met een ouderwetse zeep, die ook nog eens ruikt naar de volle, nostalgische en romantische geur van rozen? The Beauty Bakery maakt het mogelijk. De Facial Purity Bar in de geur To Die For Roses is ‘liefde na de eerste wasbeurt’. In een paar weken tijd heeft deze bar zijn plek op de wasbak met trots veroverd. Niet voor niets stelt Angel dat deze zeep speciaal voor diva’s en vedettes is. Dit is luxe alom en luxe is voor elke vrouw – ask Coco! Reden te meer om vandaag deze Facial Purity Bar in de spotlight te zetten.
Photobucket
Facial Purity Bars zijn handgemaakte kruidenblokjes, die je gezicht voeden en reinigen tegelijk. Het bijzondere aan de bars is dat er haast geen zeep in terug te vinden is, het woord ‘uitdrogend’ komt dus ook zeker niet voor in het The Beauty Bakery woordenboek. De Purity Bars zijn vrij van chemische toevoegingen, 100 % natuurlijk, plantaardig en zitten echt vol met al het beste wat de natuur onze huid te bieden heeft. Natuurlijke oppeppers als sheaboter, cacoaboter en rozenolie zijn geen onbekenden van de Purity Bars, sterker nog: Ze zitten er bomvol mee. Terwijl de kruiden in de bars je huid grondig reinigen, zorgen de oliën en boters voor een optimale verzorging en hydratatie. That sounds goo-hood!
PhotobucketPhotobucket
But it only gets better! De Facial Purity Bar die ik ontving was namelijk To Die For Roses, een bar met de geur van verse, diepgeurende rozen. Kruidig maar toch zacht, zo vrouwelijk en sexy, dat mannen er wild van worden. Maar dat is natuurlijk nog lang niet anders, want hoe lekker iets ook mag ruiken, ons babybillengezicht wil ook wat. Gelukkig hoef je je bij deze bar daar echt geen zorgen om te maken. De rozenolie heeft een helende en antibacteriële werking op de huid, terwijl de cacoaboter, sheaboter, geranium essentiële oliën, kokosolie, olijfolie, citrusolie en rozenblaadjes ervoor zorgen dat je huid gaat stralen en toch de nodige vitamientjes binnen krijgt. Nog nooit heb ik een gezichtszeep gehad, waar mijn one million dollar smile zo groot van werd.

Photobucket
I told you before, but I’m going to say it again: I’m in love! Meer romantiek en liefde had Angel echt niet in een zeep kunnen stoppen. Deze Facial Purity Bar is werkelijk too die for en iedereen zou een pareltje als deze op zijn wastafel moeten hebben. Met de gedroogde rozenblaadjes als kers op de taart lacht deze beauty je aan, geweldig om te krijgen, maar waarschijnlijk nog leuker om te geven. Een bos rozen met een moderne twist!

De Facial Purity Bars wegen ruim 100 gram en zijn verkrijgbaar op de geweldige website van The Beauty Bakery voor een prijs van € 6,95.
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio