Video: Let's go shorter, mijn lange bob!

donderdag 27 oktober 2011


De dames die me op Twitter volgen, weten het al lang: Mijn haar is gekortwiekt! Hoewel het lange haar zeker niet misstond, was ik weer even toe aan iets nieuws. Na flink wat gegoogle, kwam ik uit op een lange bob, maar toen kwamen de vragen: "Welke lengte is mooi?" "Zou ik toch maar weer gaan voor een rechte pony?" "Nah, doe maar niet, ik heb net gespaard." "Maar een lok is zo onhandig!" "Ja, maar een lok knippen kan altijd nog." Yes, you got the picture! Gelukkig kreeg ik een storm aan behulpzame reacties op Twitter - I love you followers! <3 - met als conclusie: Een lange bob met een schuine lok, een pony knippen kan altijd nog. De meest logische en praktische oplossing! En zo geschiedde het, de schaar ging er in. Vandaag deel ik met jullie het resultaat, hope you'll like it!


Laat me vooral weten wat je ervan vindt! Misschien heb je zelfs wel leuke ideeën voor mijn volgende kappersbezoek. Als het aan mij ligt, ga ik dan nog ietsjes korter om het bob-idee sterker te creëren en ga ik misschien toch wel voor een rechte pony - die zijn altijd zo moohooi en die staan me stiekem zo goed! Om het hele plaatje voor jullie tot een geheel te maken, heb ik voor- en nafoto's gemaakt:
Photobucket

Kusjes en appeltaart,

Joyce
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio