Video: Mijn favoriete sieraden

zaterdag 22 oktober 2011


'Diamonds are a girl's best friend and a man's worst enemy!' Een geweldige reden om te houden van de Six, de Accessorize en andere budgetproof adresjes. - Al zou een zoetwaterparelketting voor op mijn Little Black Dresses zeker ooit nog gewenst zijn, maar ik zeg óóit met de nadruk op ooit. En als het dan al zover is, dan koop ik die ook het liefst bij Tiffany's, nadat ik maandenlang langs de etalage geparadeerd heb à la Audrey Hepburn. - Dat zorgt niet alleen voor minder vijandelijke blikken op de gezichten van mijn ouders en Sebas bij het ontvangen van mijn kerstmiswishlist, maar ook voor een langere levensduur van mijn zuur verdiende centjes. Jenifer, een trouwe lezeres, kwam met het geweldige voorstel dat het misschien leuk zou zijn als ik mijn favoriete sieraden met jullie zou delen. En wie ben ik om daar nee te zeggen? Precies, een totale nobody! En zeg nou zelf: Zo'n leuk idee moet met beide handen aangepakt worden? Zo gezegd, zo gedaan en vandaag mogen jullie genieten van mijn van favoriete sieraden, have fun watching!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio