Winactie: Let's celebrate Chantalle's B-Day

maandag 3 oktober 2011

Photobucket
Zoals jullie waarschijnlijk niet ontgaan is, heb ik op 23 september mijn 22e verjaardag mogen vieren. Het geweldige artikel van lieve Joyce zorgde op deze dag voor een nog bredere glimlach op mijn gezicht! Ook wil ik jullie bedanken voor de reacties en felicitaties, ik voelde me er nog een stukje jariger door!

Natuurlijk heb ik handjes, kusjes, kaarten en cadeautjes gekregen, ik ben flink in de watten gelegd. Tijd om mijn vreugde met jullie te delen, want…. Wie jarig is trakteert!

Het kiezen van de producten die ik wilde verloten was nog best lastig, want trakteren doe je met liefde en ik wilde jullie graag gelukkig maken. Vandaar wilde ik kiezen uit mijn favoriete of meest bijzondere producten. Ik heb een tijdje zitten denken en uiteindelijk heb ik drie prijzen voor jullie gekocht, die jullie hopelijk de moeite waard vinden om massaal mee te doen! Uiteraard hebben alle producten betrekking op nagellak, that’s what made me famous at Pretty Brilliant – “Haha, ik kon het niet laten om dit toe te voegen”. (Joyce)

Photobucket
Het eerste product dat te winnen valt is best een beetje speciaal: Crackling nailpolish! Mijn eerste artikel op Pretty Brilliant schreef ik over de Barry M crackling nailpolish, heerlijk sentimenteel! De crackle trend woedt al een behoorlijke tijd door beautyland, maar ik weet zeker dat genoeg dames er nog lang geen genoeg van hebben. In Brussel kocht ik bij New Look een flesje Crackling Nailpolish voor jullie! Dus hou jij van crackled nails? This is the one for you!

Photobucket
Photobucket
Iets wat je behoorlijk vaak tegenkomt op Pretty Brilliant zijn mijn favoriete budgetproof nagellakjes: Catrice Nail Lacquers! Voor jullie heb ik een setje kleurtjes, dat ik zelf ontzettend mooi vind, uitgekozen om te verloten:  de prachtige tijdloze wijnrood “Caught on the red carpet” en een lief roze shimmer lakje genaamd “ Miss Piggy Reloaded”.
PhotobucketPhotobucket
And last but not least, mijn favoriete topcoat! INM Out the Door it is! Jullie enthousiasme en nieuwsgierigheid in de reacties zorgde ervoor dat ik niet lang over na te denken over de derde prijs, maar ik hier vast en zeker iemand gelukkig mee kan maken.

Wat moet je doen?

Wil jij de Crackling nagellak, het setje van Catrice of de topcoat graag winnen? Natuurlijk wil je dat! Laat om mee te doen een reactie achter met daarin de prijs die je graag zou willen winnen. Ik hoop dat alle prijzen minstens zo leuk zijn, maar je moet wel even kiezen, dat maakt het voor ons makkelijker een winnares te kiezen. Volg verder Pretty Brilliant met Bloglovin en/of Google Friend Connect en abonneer je op ons Youtube-kanaal. Als je een Twitter of Facebook account hebt zou het hartstikke leuk zijn als je het volgende zou willen posten: “Let’s celebrate: Nail-polish winactie met Catrice, INM en een crackling lak op http://bit.ly/gjveXI! @JoyceNafzger @xxChantalle. RT! <3 ” Jullie namen worden eind volgende week in de ‘fruitmachine’ gegooid, waarna de winnaressen bekend zullen worden!

Lieve meiden, nogmaals hartelijk bedankt voor al jullie lieve reacties en heel veel succes met meedoen, ik hoop jullie gelukkig te maken met de prijzen!

Liefs, Chantalle
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio