Bubba with Glasses Blogteam #1

donderdag 17 november 2011


Sinds kort mag ik mij het trotse, eerste lid van het Bubba with Glasses Blog Team noemen. Een ware eer voor deze kleine beautyblogster. Ooit begon ik met het amateuristisch schrijven over make-upjes en langzaam maar zeker mag ik me in steeds meer mooie spulletjes verdiepen én ga ik samenwerkingen aan, waar ik vroeger niet eens van durfde dromen. Bubba With Glasses is een jonge webshop, gerund door Milou, met een grote variëteit aan mooie, gewilde, fashionable maar tóch budgetproof sieraden. Aan mij, als lid van het blogteam, de taak om Bubba's sieraden eens kritisch onder de loep te nemen, flink te dragen én met jullie te delen! Dat is dan ook precies wat ik vandaag doe, veel plezier met het bekijken van de eerste lading sieraden!
Photobucket
Als je na het bekijken van dit filmpje denkt: 'Oh die luchtbalonnenketting móét ik hebben!' of 'Met een knock-off Yves Saint Laurent ring zou ik mijn beste vriendin zo blij maken!' ga dan vooral eens langs bij Bubba with Glasses. Ik ben er heilig van overtuigd dat iedereen na het bekijken van mijn filmpje in ieder geval de kriebels heeft om eens even het assortiment te bekijken - én de betaalbare prijzen zijn natuurlijk een extra duwtje in de goede richting. Let op, de webshop verlaten met lege virtuele handen is haast onmogelijk! Om het jullie iets makkelijker te maken om de items die ik toonde te vinden, kun je op de naam van het sieraad klikken om direct doorgelinkt te worden, easy - peasy - lemon squeezy:
- Two Finger Key Ring - € 3,50

Have fun shopping and let me know what you think! ♥
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio