Je suis à Paris: Het fotoverslag, finally! [Dag 3]

zaterdag 5 november 2011

Photobucket
Het is alweer meer dan twee maanden geleden dat ik paradeerde door de straten van het mooie Parijs. Meer dan twee maanden geleden dan ook dat ik beloofde, met een hand op mijn hart zwoor, dat er zo snel mogelijk een fotoverslagje online zou verschijnen. Ik heb jullie destijds gezellig mee op reis genomen en jullie van alle activiteiten op de hoogte gesteld, maar de foto’s genomen met de spiegelreflex hielden jullie nog tegoed. In september gaf ik het startschot met de foto’s van dag één, in oktober waren de foto's van day two aan de beurt, maar uiteraard is er more to share, de laatste restjes! Dag drie stond in het teken van het ontdekken van de plekjes, die we stiekem over het hoofd hadden gezien, en op ons gemak de straten en winkels van Parijs afstruinen. Een laatste dag zoals hij moet zijn!


Toen ik dit gehele artikel al in elkaar gezet had, kwam ik erachter dat ik al veel van deze foto's eerder met jullie gedeeld had. Maar ach, what's not to love about Paris? Nu heb ik mijn laatste dag nog eens kunnen herbeleven en zijn jullie de gelukkigen om mee te genieten. Lees vooral ook mijn verslagje van de laatste dag om mijn verliefdheid voor deze mooie stad nog beter te begrijpen en om mijn budgetproof touristische en shoppingproof tips te ontdekken!
PhotobucketPhotobucket
Horrible Bosses en français.
Photobucket
De laatste keer naar de stad vanaf ons vertrouwde treinstation.
Photobucket
Het altijd even imponerende Louvre.
Photobucket
Sebas besloot de storm aan Chinezen vast te leggen.
Photobucket
Walhalla voor zoetkauwen, als je niet al hongerig naar sweets was, wordt je dat hier wel!
Photobucket
Photobucket
Mijn stiekeme meisjesdroom: Een enorme boekenkast met trapjes die rollen!
Photobucket
Must love bellenblaas: Niets was zo magisch, kleurrijk en zweverig in één is.
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Need to say more? Must love Sephora!
Photobucket
Kritisch snuffelen én de wereld verlaten met Benefit's Sofia.
Photobucket
Photobucket
What's not to love? Macarons in alle kleuren van de regenboog, nougat, chocolade en meringues.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Time to chill in het warme Parijse gras.
Photobucket
Mijn latere optrekje voor een 'zeer schappelijke prijs'.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
Ons toekomstige optrekje voor de weekenden. A girl must dream, right?
PhotobucketPhotobucket
Fragonard, een beleving op zich!
PhotobucketPhotobucket
Om het kleine zusje jaloers te maken.
PhotobucketPhotobucketPhotobucket
And that's it. See you soon Paris, au revoir!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio