Review: The Beauty Bakery Scrub & Rub Rose Buffer

maandag 21 november 2011

Photobucket
Als jij durft te beweren dat scrubben enkel kan in de warme zomermaanden, dan ontvlamt er bij deze een hevige discussie tussen ons! Scrubben is namelijk – naast Sebas natuurlijk – een van mijn grote liefdes. Het zachte velletje dat je erna overhoudt, is het gewoon helemaal waard. Het enige probleem waar wij dames vaak tegenaan lopen, zijn boze ouders, huisbazen, huisgenoten of vriendjes die je om de oren zwaaien met de ‘iewat hoog opgelopen’ waterrekening. Want hey, zo’n doucheritueel heeft tijd nodig, véél tijd! Om nu dit ‘Jezus, was die lange douchebeurt nou echt nodig?-fiasco’ te ontlopen, komt The Beauty Bakery met jouw redder in nood: De Scrub & Rub soap. Een zeep met een geïntegreerde loofah, die ik met jullie ‘moet’ delen!
Photobucket
De Scrub & Rub Soap van The Beauty Bakery is er in drie varianten: De fluoriserend groene Lemon and Thyme Scrubby, de oranje Sweet Mango Scrubby en mijn nieuwe vriendinnetje: Rose Scrubby. De scrubby’s zijn dus meer dan een zeep alleen, want dat gekke figuurtje binnenin zit daar natuurlijk niet voor niets. Deze zepen bevatten een grote loofah – een gedroogde natuurspons – én een handjevol maanzaadjes om jouw gehate, dode huidcellen te verwijderen, je huid haar gezonde, frisse kleurtje terug te geven én je een babyzacht huidje in ruil te geven. Daarnaast bevatten de zeepjes een overload aan essentiële oliën om je huid nog beter te voeden, zacht, glad en supersexy te maken! Ideaal als jij gaat voor de Gilette-gladde-benen of voor de supersexy zachte billetjes waar je vriend geen seconde vanaf kan blijven. Het allermooiste aan deze zeep is natuurlijk dat je niet meer hoeft te knoeien met potten scrub en daarna op zoek moet gaan naar een douchegel of zeep. Nee, dit is tienduizend-in-één.
Photobucket
Om het zojuist beschreven resultaat te bereiken, stap je in de douche, laat je je lichaam goed nat worden en neem je de gehele buffer in je handen. Door het fijne formaat is dit geen probleem en ontstaat er ook geen glibberig circus – dankjewel voor het voorkomen van World Funniest Home Video’s met je klanten in de hoofdrol, Angel.  De loofah moet je eigenlijk zien als een scrubhandschoen of een stevig washandje. Met ronddraaiende bewegingen neemt hij je gehele lichaam stevig onder handen om je een resultaat cadeau te doen, waar Hollywood jaloers op zou zijn. Houd er rekening mee dat dit echt geen scrub van mietjes is, als jij lieve, zachte suikerkorreltjes gewend bent, zal dit lijken alsof je met schuurpapier bewerkt wordt – grapje hoor, Halloween is net voorbij, ik kan de taferelen nog steeds niet uit mijn hoofd zetten. Let dan ook goed op met wondjes en gevoelige lichaamsdelen bij het scrubben. Als je hele lichaam gescrubt is, heeft de douche zich gevuld met een heerlijk geurtje, zit jij onder een bescheiden laagje schuim en voelt je huid als herboren: Tijd om je af te spoelen met lauwwarm water én de douche te verlaten – ‘Zo snel! Ja, wat dacht jij dan? Dat ik altijd lang douchte, grapjurk?’
Photobucket
Ik lijk wel Tell Sell en ik bied nu alvast mijn excuses ervoor aan, maar ik ben alwéér verliefd geworden op een van de must-have producten van The Beauty Bakery. Niet alleen zorgt deze zeep voor minder gezeur thuis, voor een geweldig zachte én gevoede huid – wat een hele prestatie is bij mijn zombielike skin – ook ruikt hij heerlijk. Ik ruik de zachte geur van poederige rozen, een geur die menig vrouwenhart sneller zal laten kloppen. Kun jij nu niet wachten om hem te proberen – en daar hoop ik natuurlijk op, anders zou ik niet mijn enthousiasme zo uitgebreid op het wereldwijde web slingeren – ga dan snel langs in Angels bakkerij voor het lichaam en schaf dit schatje aan voor de mooie prijs van € 5,95.
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio