Review: FACE Stockholm Nail Polish 57

donderdag 3 november 2011

Photobucket
In tijden dat de temperaturen in ons - toch al niet zo tropische - kikkerlandje dalen, trekken velen van ons er op uit. En hoewel ik op dit moment niets liever zou willen dan samen met mijn lieve huisgenootje Jennifer een weekje op Cyprus te vertoeven, zit dat er voor mij nu helaas niet in.

Om het treurige weer in Nederland te compenseren, kijk ik alvast uit naar de verrassing die Jennifer voor me gaat meebrengen uit Cyprus en vertel ik jullie over het geweldig mooie lakje dat ik heb ontvangen van een lieve vriendin uit Stockholm. Onze traditie luidt namelijk als volgt: “Geen souvenirtjes, maar nagellakjes!”

Met een glimlach van oor tot oor lees ik afgelopen donderdag het sms’je van Jennifer:
“Lief! Het is echt top hier. Veel zon, leuke mensen, leuke winkels. Tot dusver nieuwe laarzen ennnn nagellak natuurlijk! Tot snel xxx”

Leuk idee, vinden jullie niet? Sleutelhangers met de Eiffeltoren zijn leuk, don't get me wrong, maar uiteindelijk doe ik er niets mee... Nagellak is altijd goed, dat hebben mijn vriendinnen en ik wel gemeen. Ik kan dus niet wachten om te zien wat voor moois ze nu vanuit Cyprus meebrengt.

Photobucket
Een soortgelijk pakketje ontvingen Jennifer en ik afgelopen week van onze lieve vriendin Britt. Britt is afgelopen februari naar Stockholm verhuisd en wees ons al vaker op het merk FACE Stockholm. De website ziet er prachtig uit! Toen ze onze interesse stiekem al gewekt had, stuurde ze ons beiden als verrassing een lakje op! Britt koos voor mij het roze kleurtje dat geen naam, maar het nummer 57 draag uit!

Qua uiterlijk is het een simpel flesje, niets bijzonders of opvallends springt me in het oog bij het bekijken ervan. Echter, de kleur… Wat is die prachtig! Dit is niet zomaar een roze kleur, nee deze beauty bevat een blauwig-paarse gloed. Niet per definitie erg winters, maar wel ontzettend mooi.

Photobucket
Het kwastje is dun, maar door de vloeibaarheid van de lak lukt het prima om de nagellak hiermee aan te brengen. Ik heb nu 2 dunne laagjes opgebracht en daarmee is hij net niet volledig dekkend. De lak blijft 3 dagen ongeschonden zitten, tot hij begint te chippen. Persoonlijk vind ik dat een redelijke tijd, dan vervang ik sowieso mijn nagellak wel voor een nieuw kleurtje dat op me wacht. De lakjes van FACE Stockholm zijn verkrijgbaar voor $ 11.

Ik hoop Britt begin 2012 te bezoeken. Ze mailde me afgelopen week dat ze de grote winkels - Oh MAC, how I love you - al gespot heeft. Dan hoop ik samen een bezoekje aan Face Stockholm te brengen, ik ben namelijk erg benieuwd naar andere bijzondere kleurtjes van Face!

Enthousiast geworden over het “Geen souvenirtjes, maar nagellakjes!”- motto?

Liefs, Chantalle

PS: Ik doe gezellig mee met de Aussie winactie waarmee ik twee vliegtickets naar Australiƫ kan winnen. Als jullie me zouden willen helpen door te stemmen zou dat ontzettend fijn zijn! Klik op deze link en breng met een simpele klik je stem uit, dankjulliewel!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio