Review: Lush Massagebar Mange Too

zondag 27 november 2011

Photobucket
Zodra ik de woorden ‘Op is op’ lees, raak ik lichtelijk in de paniek. Zeker toen ik onlangs een mailtje van Lush ontving met het slechte nieuws dat enkele to die for massagebars uit het assortiment zouden verdwijnen. Massagebars die al maandenlang op mijn ‘moet-ik-kopen-én-snel-lijstje’ stonden, maar ik altijd niet kocht onder het mom van ‘doe ik wel een andere keer’. Nu er geen andere keer meer zou zijn en de voorraad bij mijn volle bewustzijn zou slinken, was het tijd om actie te ondernemen. Na een gezellig bezoekje aan het fijne Lush filiaal in Maastricht was ik de trotse eigenaresse van een item waar dames moorden voor zouden plegen. Mange Too was de naam van het collectors-item waar ik mijn handen op had gelegd. Hoog tijd dan ook om jullie meer te vertellen over dit hemelse product, voordat het écht te laat is.
Photobucket
Photobucket
Let’s be honest: In tijden van crisis ga je altijd voor de beste, slimste en duurzaamste aankoop, nietwaar? Dat was dan ook precies wat ik deed tijdens mijn Lush bezoekje enkele weken geleden. Mijn missie had als einddoel de minuscule Heavenilli, maar mijn portemonnee stemde volhardend voor de heel wat grotere Mange Too. Niet alleen kreeg ik dan meer product voor mijn geld, maar ook zou ik hier veel langer mee doen – waardoor de teleurstelling van het ‘O nee, nog één keer en hij is op-moment’ ietwat uitgesteld zou worden. Natuurlijk was de financiële gedachte niet het enige wat me dit heerlijke product liet kopen, there’s a lot more to tell about this amazing product!

Photobucket
De Mange Too is niet zomaar een massagebar, that’s for sure, bij Lush maken ze maar al te graag een waar feestje van elk product dat over de toonbank gaat. Mange Too is volledig eetbaar, of beter gezegd ‘likbaar’. Mocht je zin hebben een spannend avontuur in bed, dan weet je dat dit je beste vriend is. Dat is natuurlijk leuk, maar ik ben persoonlijk geen grote fan van iets wat smaakt naar zeepjes – ja, ik heb het getest, maar het was geen groot succes. Maar hey, wat misschien nog wel fijner is dan het eetbare element is de heerlijke, warme geur die Mange Too zo bijzonder maakt. Mange Too is echt ideaal voor de koude winterdagen, de geur is winters, sensueel en vooral heel erg gezellig. Het is echt zo’n ‘knuffelsessie bij de knisperende openhaard’ geur, die de romanticus in je wakker schudt. Niet gek ook, omdat de bar honing, witte chocolade, banaan, vanille, pepermunt en shea butter bevat. En als je dat hoort, weet je al dat hij geweldig goed voor je huidje zal zorgen. Jarenlang was ik op zoek naar een wondermiddeltje voor mijn gevoelige, kurkdroge benen, ellebogen en door de kou jeukende bovenarmen en dat heb ik zonder twijfel gevonden in de Mange Too. De honing, shea butter en banaantjes zorgen voor diepe hydratatie en een babyzacht, flexibel velletje, terwijl de pepermunt en citrusolie je huid dat verrukkelijke tintelgevoel bezorgen. Deze massagebar is een droom, een droom die niet alleen je partners hart sneller laat kloppen, maar ook je huid de winter door zal helpen, zonder je het nare sticky gevoel te bezorgen.

Photobucket
Ik zou nog wel uren over de Mange Too willen praten, maar elke minuut dat jij ‘verspilt’ aan het lezen van dit artikel, is een minuut waarin jij aanstalten zou kunnen maken om naar Lush te racen. Geloof me, voor deze lofrede zul je me dankbaar zijn, zodra je dit schatje voor het eerst over je uitgedroogde winterhuidje hebt laten glijden. Er is haast bij, dus lees deze regel maar met een half oog, terwijl je met je andere oog verwoed op zoek gaat naar je tas en je pinpas. De Mange Too staat op het punt om een gewild collectorsitem te worden en ik zie jullie graag allemaal als dankbare eigenaressen.  De Mange Too massagebar is nog maar tijdelijk te koop bij internationale Lush filialen voor € 11,95, zolang de voorraad strekt. In de webshop heeft de storm aan liefhebbers haar slag al geslagen en is dit geweldige product uitverkocht. Go get it, now and thank me later!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio