Review: Mineral Evolution Blush Pink Coral

dinsdag 1 november 2011

Photobucket
Mineral Evolution: Het nieuwe, luxe minerale make-up merk van Nederlandse bodem waar ik jullie eerder dit jaar al kennis mee liet maken! Ik stelde jullie voor aan de geweldige poederfoundation, maar verklapte stiekem ook al dat ik nog meer voor jullie in petto had. Vandaag staat een prachtige minerale blush op de planning, die zonder twijfel elk vrouwenhart sneller laat kloppen. Pink Coral is de naam van deze warme perzikkleurige beauty. Noem het een alledaagse variant op Sleek’s Rose Gold of noem het liefde op het eerste gezicht, maar hoe je het ook noemt, ik ga je er vandaag meer over vertellen!
PhotobucketPhotobucket
Mineral Evolution is een nieuw, zeer bewust make-upmerk dat voor 100 % uit natuurlijke grondstoffen bestaat, hierbij moet je denken aan mineralen, huidherstellende en kalmerende grondstoffen. Bernadette van der Ploeg is het brein achter deze nieuwkomer in de wereld van minerale make-up. Een dame die na het wereldwijd leiding geven in diverse salons, deze lijn vanuit de USA heeft ontwikkeld. Wat Mineral Evolution zo bijzonder maakt is het pure van hun producten, dat onze huid niet alleen mooier maakt maar ook verzorgt, herstelt, verbetert en beschermt. De producten zijn verrijkt met vitamines, alle ingrediënten zijn op natuurlijke basis en alle producten bevatten standaard SPF 20. Mineral Evolution test niet op dieren, is zeer geschikt voor de gevoelige en geïrriteerde huid, is bacterievrij in gebruik en bevat geen talk, conserveringsmiddelen en chemische kleurstoffen. De producten zijn te koop bij verschillende schoonheidssalons en op de overzichtelijke webshop, die zeker de moeite waard is om eens te bekijken.

PhotobucketPhotobucket
De blush van Mineral Evolution belooft je teint te verbeteren en een gezond uitziende glans te creëren, door de juiste hoeveelheid kleur af te geven. Een waardige belofte, die ons laat hopen op een geweldig product. De blush bestaat uit maar drie ingrediënten: mica, dimethicone en zinc stearate. Wat mij betreft een heel fijn gegeven, omdat je op deze manier er zeker van bent dat je geen akelige toevoegde stoffen aanbrengt op je gezicht, maar echt werkt met natuurlijke producten. Wat ook belangrijk is om te weten, is dat deze blush uitermate geschikt is voor vrouwen met een geïrriteerde of gevoelige huid. Door het anorganische karakter van de Mineral Evolution producten is er geen voedingsbodem aanwezig voor bacteriën. Ook is er gedacht aan vrouwen met huidaandoeningen, zoals acne of eczeem. Door de ontstekingsremmende werking van de mineralen in de poeders, is er geen reden meer waarom make-up kopen een straf zou zijn voor deze vrouwen. De blush bevat 4,5 gram, wat ik zelf een hele redelijke hoeveelheid vind voor een blush. Als we even een korte vergelijking trekken: Sleek blushes bevatten 8 gram product en MAC blushes 6 gram. De minerale producten van Mineral Evolution zijn 24 maanden houdbaar.
Photobucket
Stiekem heb ik al open kaart gespeeld vanaf mijn inleiding, maar ik zal nogmaals uitgebreid mijn liefde verklaren voor dit product. De Mineral Evolution blush in de kleur Pink Coral is namelijk niets dan lof waard. De kleur Pink Coral is echt een van die blushkleurtjes, die ikzelf jarenlang over het hoofd heb gezien. Oranje tinten leken me altijd ietwat te flets voor mij en lieten me denken aan een hilarische scène van Love Actually – ‘You’re so… ORANGE!’ -. Maar niets is minder waar, warme peachy kleuren met een roze ondertoon zijn geweldig. Niet alleen voor mijn huidskleur, voor elke huidskleur. Het is echt zonder twijfel zo dat deze kleur zorgt voor gezonde, stralende wangetjes en dat deze kleur thuishoort in de blushstash van elke dame die verlangt naar het gewilde, gezonde blosje. Daarbij is de formule van deze blush in het speciaal zo ontzettend fijn. Als ik denk aan een fluweelzachte substantie, denk ik aan deze blush. Dit is echt een product waar een beautylover maar aan blijft voelen en wil blijven swatchen. Terwijl er blushes zijn die je echt ziet liggen, lijkt deze matte blush samen te smelten met je huidskleur en je toch net dat beetje extra te geven. Pretty! So pretty, that I’m in love.
Photobucket
De Mineral Evolution Blush in de kleur Pink Coral is verkrijgbaar in de webshop en in verschillende geselecteerde schoonheidsalons voor een prijs van € 29,95. Ik ben me er heel goed van bewust dat dit een bedrag is waar je u tegen zegt, maar realiseer je goed: ‘Beter één geweldige blush op je wangen, dan tien flutblushes in je stash!’ En hey, als je braaf genoeg bent geweest, zullen Sinterklaas en de Kerstman je hier maar al te graag een plezier mee doen.
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio