Review: OPI Mod about you

vrijdag 18 november 2011

Photobucket
Roze lakjes met een rode ondertoon heb ik in overvloed. Ik was dan ook erg onder de indruk toen ik Mod about you van OPI bij mijn vriendinnetje Steef zag staan. Een roze lakje met paarse ondertonen, dat is iets wat je niet elke dag tegen het lijf loopt. Een ´koel´ kleurtje, zoals ze dat noemen. Thuis vertelde ik enthousiast over dit prachtige kleurtje, met als resultaat dat ik van mijn lieve vriendinnetje Ruth het lakje cadeau kreeg!
Photobucket
OPI is mijn all-time favoriete merk als we het hebben over nagellak. Door de prijzen van OPI heb ik met mezelf afgesproken dat alleen de ‘speciale’ kleurtjes het waard zijn om te kopen. En als je dan een speciaal kleurtje cadeau krijgt, is het al helemaal leuk! Mod about you is in mijn ogen een geweldige koele, melkachtige, roze kleur. Erg bijzonder en eenzaam in zijn soort!

Photobucket
Wat ik zo fijn vind aan de kwastjes van OPI lakjes is het volume van de haartjes. Lang, plat en redelijk dik. Ideaal om de creamy textuur van Mod about you aan te brengen op je nagels. Het lakje brengt wel iets streperiger aan dan andere lakjes van OPI, maar niets dat niet te verhelpen is. Na het aanbrengen van je topcoat zie je hier niets meer van. Na 2 laagjes is de lak zelfs bijna volledig dekkend, indrukwekkend voor zo’n licht kleurtje!

Photobucket
Ik heb deze week veel met verf, lijm en water gewerkt op mijn stageplaats. Maar ondanks dit knutselspektakel, bleef Mod about you drie dagen mooi zonder te chippen. Onder ‘normale’ omstandigheden zou de lak misschien nog wel langer meegaan, al kan ik dat nu natuurlijk niet met volledige zekerheid zeggen.

Photobucket
OPI nagellakjes bevatten 15 ml en hebben een verkoopprijs van € 13,95 per stuk. Een leuke tip om te zien hoe een nagellak jou staat, is OPI's nagelstudio. Hier kun je je lakje naar keuze aanvinken, je huidskleur en nagellengte instellen om zo een idee te krijgen van hoe de kleur jou zou staan. Zo heb ik ontdekt dat Mod about you ook stunning is op korte nagels en bij een hele blanke huid.

Photobucket
Ik ben Ruth extreem dankbaar voor dit prachtige lakje met tevens een hele leuke naam!

Vind jij een naam voor een lakje een pré en hou jij wel van Barbie-roze vingernagels?

Liefs, Chantalle
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio