Video: Favorieten van oktober

maandag 7 november 2011


Wat doe je op je vrije vrijdag? Juist, een veel te uitgebreide en lange douche nemen - sorry voor de waterrekening pappa en mamma! - je beste little black dress uit de kast toveren, een parelketting om je nek paraderen en in een razend tempo een favorieten-video opnemen. Waarschijnlijk niet de vrijdagmiddag die jullie in gedachten hadden of tot uitvoering hebben gebracht, maar mij hoor je zeker niet klagen! Again, I had a lot of fun met het uitzoeken van de producten, mijn eigen gekluns en geblabbermouth. Mijn oprechte excuses voor de pluisjes of tandpastavlekken op mijn jurkje, ik had het echt niet door en tja, nog eens een kwartier voor de camera kruipen, dat is niet voor mij weggelegd en laat ik graag aan de professionals over. Voor nu, wens ik jullie heel erg veel plezier met het kijken van de 'ietwat lange' video opgenomen in het knuffelparadijs van mijn jongere zusje, have a great day!


De enorme waslijst aan genoemde producten:
Klik vooral op de producten die jou interessant lijken om er meer over te weten te komen en mijn reviews te lezen. Zie je een product voorbij komen dat nog niet gereviewed is, maar waar jij vreselijk nieuwsgierig naar bent? Vraag vooral om een review in de comments, dan zal ik deze speciaal voor jou schrijven, pas de problème. Have fun reading, er is is meer dan genoeg keuze!
- Cupcake Organic Blue Tansy and Lavender Day Cream
- Ever Moist Lenzenvloeistof
- Eyeko Chi Chi Nailpolish
- Carmex Strawberry Click Stick
- Nivea Dry Comfort Deodorant [Stick]
- Yves Saint Laurant Rouge Volupté Perle Stellar Pink
- Catrice Big City Life Limited Edition Nail Lacquer Berlin
- P2 Innocent Translucent Powder In To The Lace
- The Body Shop Love Etc. Body Wash
- Sephora Illuminating Powder Rose
- Mineral Evolution Blush Pink Coral
- Hema Wenkbrauwpotlood 09
- Essence Long Lasting Eye Pencil 01 Black Fever
- The Beauty Bakery Facial Purity Bar To Die For Roses
- Catrice Big City Life Limited Edition Sydney Palette
- Lush Snow Fairy
- Lush The Godmother
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio