Video: Gekocht & Gewonnen November 2011

woensdag 30 november 2011


De maand november was voor mij een ware cadeautjesmaand. Niet alleen verwende ik mezelf met lekkers van The Body Shop, Lush én een paar prachtige Friis and Company heels, ook werd ik verrast door tot winnaar uitgeroepen te worden voor twee grote winacties. Op www.veracamilla.nl won ik een geweldig Benefit-pakketje met daarin de Porefessional en het heerlijke luchtje genaamd Bella en op www.curvacious.nl werd ik gelukkig gemaakt met een paar Skechers Tone-Ups Run. Met jullie vier ik dus vandaag een vervroegde versie van mini-Kerstmis. Have fun watching! <3
Ps. Mijn oprechte excuses voor de slechte belichting en het korrelige beeld wat hierdoor ontstaan is, het grijze weer maakt het filmen niet makkelijker! Vergeet niet de kwaliteit op te schroeven naar 720p, dat kan misschien nog een beetje helpen. Nogmaals sorry, ik hoop dat ik hier tijdens de koude winterdagen een oplossing voor vind.
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio