Winactie: De enige, echte Pretty Brilliant armband made by Worldly Treasury

dinsdag 15 november 2011


'Wie jarig is, trakeert,'  een vaste regel op Pretty Brilliant, waar jullie natuurlijk maar al te blij mee zijn. Niet alleen vierde ik mijn verjaardag vorige maand, ook de site was jarig! Terwijl ik de memorabele leeftijd van achttien jaar bereikte, werd mijn blogkindje maar liefst een half jaar jong. Nu heeft dat trakteren enigszins vertraging opgelopen, maar geloof me, het was het wachten waard. In samenwerking met Worldly Treasury's Nathalie mag ik namelijk de enige, echte Pretty Brilliant armband verloten. Een armband die werkelijk Pretty Brilliant ademt én de enige in zijn soort is. Als jij over twee weken met dit pareltje om je arm wil rondwandelen, wetende dat het vreselijk exclusieve item all yours is, lees dan vooral verder voor de voorwaarden!

Photobucket
Natuurlijk kan ik niet straight to the point vertellen wat jullie moeten doen om deze armband te winnen, als ik jullie niet eerst goed en wel aan elkaar voorstel. De Pretty Brilliant armband is, zoals gezegd, ontworpen en gemaakt door Nathalie van Worldly Treasury, een jonge, actieve dame die reizen, bloggen, lifestyle, interieur en sieraden een warm hart toedraagt. Niet gek ook dat ze sinds kort haar eigen sieradenwebshop heeft geopend als welkome aanvulling op haar gezellige blog. Onder het mom 'Jewelry with the desire to inspire' ontwerpt Nathalie alle sieraden zelf, maakt ze met veel liefde met de hand en zorgt ervoor dat elk sieraad dat de deur uit gaat, een verhaal te vertellen heeft. Van elk item dat te koop is in haar webshop, maakt ze dan ook daadwerkelijk maar één exemplaar, wat haar sieraden uniek maakt. Zo ook de Pretty Brilliant armband, waar ze jullie graag meer over vertelt:


Pretty Brilliant
"Armband van makkelijk rekbaar elastiek, bestaat uit drie armbanden die zijn samengevoegd met een lichtroze lint in een strik. Een armband van zilverkleurige kralen, één armband van witte, glanzende parellook kralen, en één armband van rozenkwarts met zilverkleurige bewerkte kralen. Aan de armbandjes hangen 6 zilverkleurige bedels: handtasje, uil, hartje, ster met tekst ‘wish’, oud muntje, vlinder.

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hartchakra en opent het hart om liefde te ontvangen en te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. De steen maakt ontvankelijkheid voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Fysiek heeft de steen een positieve werking op het hart, de geslachtsorganen, vruchtbaarheid en voorkomt duizeligheid."
Afmeting: circa 18 cm (door het elastiek past de armband altijd)
Materiaal: metaallook kunststof, metaal, kunststof, rozenkwarts
Verkoopprijs: € 24,95

 
Nathalie omschreef deze armband zelf als een typische Worldly Treasury en Pretty Brilliant mix and I couldn’t agree with her more. De armband is een waar plaatje, gemaakt van mooie, duurzame, exclusieve materialen en het feit dat hij de naam van mijn site draagt, maakt me nog ietsjes trotser. Om kans te maken op deze speciale Pretty Brilliant armband, moet je voldoen aan enkele voorwaarden:
- Vertel mij in de comments welk sieraad uit de Worldly Treasury webshop jouw hart heeft gestolen én waarom jij deze Pretty Brilliant armband zo graag wil winnen!
- Volg zowel Nathalie (@Worldlytreasury) als mij (@JoyceNafzger) op Twitter én plaats de volgende tweet: “Win een unieke Pretty Brilliant armband van @worldlytreasury op http://bit.ly/gjveXI! RT & Follow @JoyceNafzger @worldlytreasury.” Plaats voor het gemak een link naar je tweet of je Twitternaam in je comment.
- Volg Pretty Brilliant met Bloglovin, like dit bericht én volg me op Youtube (VideoPrettyBrilliant).
Ik hoop dat jullie allemaal met veel plezier en in spanning meedoen en jullie ónze harten gaan veroveren met jullie redenen om deze armband te bemachtigen. Heel veel succes, lovely ladies!

De winactie loopt van 15 november 2011 om 06:00 tot 29 november 2011 om 00:00. Let erop dat je voldoet aan alle deelnamevoorwaarden om je deelname ook daadwerkelijk geldig te maken. Bon chance <3
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio