Zet niet alleen je pump thuis, maar ook virtueel bij Omoda!

woensdag 16 november 2011


Sinterklaas is weer in het land en dat mag – nee, ik zeg het verkeerd – dat móét gevierd worden. Ter ere van ons goed gedrag en als warm welkom voor onze Sint is het weer tijd om onze schoentjes uit de kast te toveren en te hopen dat er ’s nachts iets in wordt gelegd door de Pietjes. Mijn glitterpumps werden al gevuld met pepernoten en ik heb ze, als een kind zo gelukkig, opgegeten. Omoda is net zo gek op Sinterklaas als ik en heeft daarom een geweldige Twitter- en Facebook actie bedacht, die – hoe kan het ook anders? – geheel in het teken staat van het opzetten van onze schoenen!


Iedere volger van Omoda mag vanaf 14 november zijn virtuele schoen opzetten op Twitter of op Facebook. Hoe doe je dat nu? Heel simpel, maak een foto van je schoen – bij voorkeur je allermooiste natuurlijk – en upload deze op het Omoda prikbord of op Twitter met in je tweet #zetjeschoen @omoda. Tijdens de Sinterklaas-actieperiode, die loopt tot 2 december, zal onze Goedheiligman de schoenen ’s nachts vullen met leuke presentjes. Wat de cadeautjes zijn, is uiteraard nog een grote verrassing en houdt de Sint geheim in zijn grote, rode boek.

Ik ben heel nieuwsgierig of jullie je mooiste schoenen al op hebben gezet of dat misschien nog wel gaan doen – zowel thuis als online bij Omoda – en wat jullie als allerliefst in jullie schoentjes aan zouden willen treffen!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio