De winnares van Alice and Jo’s winactie met o.a. Art de Lautrec, MeMeMe Cosmetics & Barry M.

donderdag 22 december 2011

Photobucket
‘Wat zou jij het allerliefst aantreffen onder kerstboom?’ , dat was de moeilijke vraag die ik jullie stelde bij de Alice and Jo winactie. Natuurlijk wist ik al lang dat mijn lezeressen stuk voor stuk parels waren, maar tijdens het lezen van jullie onbaatzuchtige explosies van liefde in de comments kon ik het zo hier en daar echt niet droog houden. Het hele internet lijkt vol te staan met materialistische wishlists ter waarde van duizenden euro’s, maar het enige waar de meeste van jullie om vroegen was een kerstfeest met de mensen waarvan je het meest houdt, een betere gezondheid voor familieleden of zelfs het terugbrengen van overledenen die extra gemist worden tijdens te feestdagen. Ik voel me dan erg vereerd dat ik virtueel naar jullie verhalen heb mogen luisteren, dat jullie zoveel met me durfden te delen en maak maar al te graag de winnares bekend.

Photobucket
De winnende reactie was een reactie die mij erg aan het hart ging. Mijn opa en oma zijn mijn alles, mijn reserve-ouders, zoals ik ze graag noem. Mijn ouders werkten vroeger dag en nacht om hun bedrijf op te zetten, maar ik ben nooit een moment alleen geweest, omdat ik altijd werd ontvangen in de liefdevolle armen van mijn opa en oma. Als er dan ook iets is of ik graag iets kwijt wil, zul je me vinden op de grote bruine bank van mijn grootouders. Want niet alleen was mijn oma er altijd om de lekkerste pannenkoeken ter wereld te bakken en mijn opa om de droogste grappen ooit te vertellen, ze waren er ook altijd om te luisteren, me te steunen en me te laten weten dat ik er niet alleen voor stond en dat, dat doen ze nog steeds, elke dag. Bij deze, de lieve winnares van de Alice and Jo winactie:

Mijn grootste wens is dat er een glimmend pakje onder de kerstboom ligt met een heleboel gekleurde kerststrikken erop, waar een geneesmiddel voor mijn oma inzit. Mijn oma heeft het laatste half jaar elke dag duizeligheidaanvallen en de dokter kan maar niks vinden. Ik vind het frustrerend haar zo ongelukkig te zien, zeker omdat ze er altijd voor mijn gezin en mij is. Oma is zo'n sterke vrouw en het enige wat wij vieren willen is dat ze zich weer beter voelt en weer sprankelt. Zodat zij de moed en het doorzettingsvermogen dat wij van haar geleerd hebben, weer mag krijgen om van elke dag weer een feestje te maken. Bloglovin' is aangemaakt en naast het tweetje, staat @ALICEandJO nu ook in mijn volglijst. Een fijne kerstmis allemaal!
Photobucket
Lieve Carmen, ik wil jou en je familie een hele warme knuffel toesturen en zou willen dat er kerstcadeaus gevuld konden worden met geneesmiddelen, die het leven een beetje makkelijker, draaglijker en langer voor ons en onze geliefden maakte. Ik hoop dat je oma snel geholpen kan worden en jij haar altijd zult herinneren als een sterke, moedige, sprankelende en gezonde vrouw die wist dat het leven een feestje was en je alleen zelf de slingers op moest hangen. Geniet dan ook vooral lekker van dit feestelijke pakket en straal zoals je oma je dat geleerd heeft te doen.


Natuurlijk is er bij het kiezen van de winnares, altijd een andere kant van de medaille en dat is de teleurstelling voor alle anderen. Ik wens jullie allemaal een warm, gezellig en liefdevol Kerstfeest en hoop dat al jullie wensen ooit in vervulling mogen gaan. Ik zou maar al te graag de veel gezochte boeken, kittens, medicijnen, luxe make-upproducten en parfums afleveren, maar helaas draag ik niet de titel ‘Kerstman’ en moet ik dit aan de expert overlaten. Gelukkige feestdagen, lieverds, weet dat jullie de sterren die schitteren aan de hemel aanvullen met jullie vuurwerk aan liefde.
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio