De winnares van de enige, echte Pretty Brilliant armband!

zondag 4 december 2011

Photobucket
Beroemde celebraties hebben een eigen parfum, fashionbloggers hun eigen kledinglijn en Pretty Brilliant heeft sinds kort een eigen armband! Natuurlijk siert dat armband niet mijn pols, nee, ik had de eer en het genoegen iemand heel erg blij hiermee te maken. Het Pretty Brilliant armband werd ontworpen door de ontzettend lieve Nathalie van Worldly Treasury en in samenwerking met haar nieuwe sieradenwebshop kreeg ik de kans dit te verloten onder de trouwe Pretty Brilliant fans. Én dat, lieve dames, heb ik geweten! Een storm aan reacties stroomde binnen en de laatste dagen explodeerde mijn mailbox met vragen wanneer de uitslag online zou verschijnen. Door internetproblemen – nieuwe internetbox en natuurlijk was mijn laptop het enige apparaat in huis dat daar niet goed op reageerde – heb ik jullie geduld nog wat meer op de proef moeten stellen, maar nu is het toch eindelijk zover: Vandaag mag ik vertellen wie binnenkort door het leven gaat met dit pareltje om haar pols! Ben jij benieuwd wie de winnares is en of jouw naam zomaar in dit artikel zou staan? Lees dan vooral snel verder!
Photobucket
Een winnares kiezen is voor mij nog steeds een van de moeilijkste dingen van het ‘blogster-zijn’, want ik meen het echt uit de grond mijn hart dat ik jullie stuk voor stuk gelukkig zou willen maken. Toch ben ik een tegenstander van de fruit-machine. Zeker omdat jullie zoveel moeite hadden gedaan om Nathalie en mij ervan te overtuigen dat het Pretty Brilliant armband bij jou het meest welkom was. Ik heb dan ook echt een uur – ja, een heel uur! - goed nagedacht over wie het armband het meest verdiende en hoop dat jullie allemaal begrijpen dat jij dat net zo goed had kunnen zijn! De lieve dames die ik teleur moet stellen vandaag, raad ik zeker aan de mooie December Glamour collectie van Worldly Treasury eens te bewonderen. Misschien was het wel niet jouw lucky day op Pretty Brilliant vandaag, maar zo nu en dan mag je jezelf ook best in de watten leggen!
Photobucket
De winnares van de Pretty Brilliant armband liet de volgende comment achter:
“Ik wil wel zeker een armbandje winnen Ik vond de oorbellen 'The sky is the limit' heel erg mooi. Vooral ook de naam, want de Sky is the Limit. Volg je dromen en laat je niet uit de weg slaan door mensen die een slechte invloed op je hebben. En ook de steen die erin zit die zorgt voor innerlijke rust etc. Ik vind het fijn als een sieraad naast een zeer mooie factor ook nog iets 'spiritueels' met zich mee brengt. In plaats van de groene aanslag van de nepzilveren oorbelletjes van de Kruidvat. En ik heb net een operatie ondergaan en daar wil ik altijd een graag sieraad aan vastbinden. Sieraden moeten toch een kleine speciale waarde hebben en jou armbandje zal daar zeker aan meedragen. En als herstel voor de operatie en je bent een van mijn favoriete bloggers hihi”

Photobucket
Yes, lieve Jildou it’s you! Jij wist precies te vatten wat Nathalie’s filosofie is achter het ontwerpen van unieke sieraden. Niet alleen een paar pareltjes en bedeltjes tot een mooi geheel maken, het meegeven van een verhaal is des te belangrijk. Jullie weten misschien dat ik al jullie comments beantwoord, maar misschien nog niet dat ik ook al jullie blogs lees en bekijk. Toen ik een tijdje geleden bij Jildou op bezoek kwam, las ik over de ingrijpende operatie die ze heeft ondergaan en ik besefte dan ook dat dit armband voor haar zomaar iets kleins zou kunnen zijn, waar zij heel veel kracht uit zou kunnen putten. Ten slotte is niets vervelender dan thuis wachten op herstel, wachten tot je weer de oude bent. Ik hoop dan ook, lieve Jildou, dat dit armband voor jou het steuntje in de rug is tijdens je herstel-periode en het voor jou iets is wat je doet denken aan het afsluiten van een moeilijk hoofdstuk in je leven. Heel veel plezier ermee! Neem alsjeblieft voor woensdag 7 december contact met me op via prettybrilliant@hotmail.com, zodat de prijs zo snel mogelijk jouw kant op kan komen!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio