Have yourself a Pretty Brilliant New Year!

zaterdag 31 december 2011

De oliebollen en champagne staan klaar, het vuurwerk kan niet wachten om de hemel alle kleuren van de regenboog toe te kennen en je partydress hangt waarschijnlijk al weken in je kast, opdat ‘ze’ jou vanavond het gevoel mag geven dat 2012 jouw jaar wordt en je er een prachtig begin van maakt. Vanavond is 2011 dan toch echt weer voorbij en voor mij voelt het, nu ik dit schrijf, nog heel erg ver weg, terwijl ik toch echt morgenavond al af sta te tellen in het gezellige appartement van vrienden met een sapje in mijn handen – Joyce alcoholloos meldt zich. Tweeduizendenelf was voor mij het jaar waarin ik nachten doorhaalde in de hoop mijn eindexamens te halen – met succes! –, ik tussen dat studeren door de knoop doorhakte om een blog te beginnen, die ik na veel te lang twijfelen de naam Pretty Brilliant toekende, ik mijn all time favourite city Paris bezocht met Sebas en wintersporte met mijn lieve ouders, broertje en zusje, ik koos om na mijn middelbare school me te storten op Cultuurwetenschappen op de Universiteit van Maastricht – een studie die overigens echt een pain in the ass is – en ik daarnaast natuurlijk nog duizend en één mooie momenten mocht beleven, waar ik jullie nu niet last minute mee lastig wil vallen. Voor nu, wil ik jullie nogmaals heel hartelijk bedanken voor het volgen, supporten en ‘maken’ van mijn blog. Zonder jullie was Pretty Brilliant nooit de roze wolk op het internet geworden, waar ik altijd zo van gedroomd heb. Sluit 2011 af met een prachtige glimlach op je gezicht en ga 2012 met een nog grotere glimlach in. Ik heb jullie lief, happy new year!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio