Have yourself a Pretty Brilliant Christmas!

zaterdag 24 december 2011


Als er een tijd in het jaar is, waarop je de mensen van wie je houdt dat mag laten weten, van de daken mag schreeuwen hoeveel ze voor je waard zijn, dan is het wel met Kerstmis. Dat is dan ook precies de reden dat ik jullie graag in deze video wil bedanken, bedanken voor het feit dat jullie 2011 tot mijn jaar hebben gemaakt. Het jaar dat ik de stap durfde te nemen om Pretty Brilliant te beginnen en dat ik elke dag ben opgestaan en ben gaan slapen met een grote glimlach, omdat beautybloggen mij ontzettend gelukkig maakt, omdat jullie mij ontzettend gelukkig maken. Ik wens jullie dan ook graag een warm en liefdevol kerstfeest toe. Vier het met de mensen die je hart gestolen hebben en laat ze weten hoeveel ze voor je betekenen. Kerst gaat niet om grote cadeaus, gevulde kalkoenen, glitterende jurkjes en netjes gelakte nagels, Kerst gaat om elkaar, om het samen vieren van een mooie tijd van het jaar. Have yourself a Pretty Brilliant Christmas, lieverds! <3
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio