Kortingscode: Have yourself a Pretty Brilliant Christmas! – Feestelijke kortingsactie Bubba with Glasses!

maandag 19 december 2011

Photobucket
December is de maand van glitters, kerststol met veel te veel amandelspijs, platgedraaide meezingers, tandenbrekend snoepgoed, Love Actually, killer heels én van mooie juwelen. Mooie juwelen die geen prijskaartje à la Tiffany’s dragen, bij voorkeur. Onlangs liet ik jullie kennis maken met de jonge, hippe en – niet onbelangrijk – portemonneevriendelijke webshop genaamd Bubba with Glasses. As always, sloten jullie Bubba’s sieraden direct in jullie harten – of sloegen de shop beter gezegd linea recta op tussen jullie favorieten – en konden enkelen het al niet laten om een heerlijke bestelling te plaatsen. Om dit succes en het feit dat ik deel uitmaak van het Bubba Bloggersteam met jullie te vieren, mag ik jullie namens Bubba belonen met een feestelijke kortingscode. Een kortingscode die je misschien helpt nét dat ene eyecatching sieraad aan te schaffen dat je jurkje compleet maakt!
Photobucket
Op Bubba with Glasses is Santa Clause alvast langs geweest met zijn red nosed rendiertjes om zijn Santa’s Favorites met ons te delen. Op deze partyproof afdeling op de webshop vind je de eyecatchers uit Bubba’s collectie, die het hartje van de Kerstman harder liet kloppen. Ik ben zelf al verliefd geworden op de Golden Lace necklace, een ketting die uit een antiek sieradenkistje getoverd lijkt te zijn. Kortom, Santa’s plekje bij Bubba is zeker een aanrader om eens te bekijken, mocht je nog op zoek zijn naar iets wat jouw nek, oren of vingers nét dat beetje extra geeft.

Natuurlijk heb ik behalve de geweldige kortingscode – die ik graag tot het laatst bewaar om de spanning op te bouwen - nog meer nieuws te delen! Als Bubba with Glasses Blogger mag ik jullie namelijk alvast een scoop meegeven. Één januari 2012 staat de nieuwe collectie online in de shop om spetterend het nieuwe jaar in te gaan. Ik kan al niet wachten om al het moois te bewonderen, maar net zoals jullie moet ik nog even geduld hebben. Er zijn al wat sieraden naar mij onderweg, die ik jullie nog voor de release ga tonen, om jullie lekker nieuwsgierig te maken. Is dat niet heerlijk?


Bekijk mijn video zeker nog even om enkele pareltjes uit het huidige assortiment van dichtbij te zien.
Dan nu, waar jullie stiekem echt dit artikel voor lezen: De kortingscode, speciaal ontwikkelt voor Pretty Brilliant. Al mijn lieve lezeressen ontvangen met de code ‘Prettybrilliant’ maar liefst 20% op de gehele collectie. Ja, dat horen jullie goed! Twintig procent op de géhéle collectie. Dat betekent dat de door mij zo geliefde The Sky is the Limit ketting voor jullie maar € 3,60 kost. Ik durf te wedden dat online shoppen niet vaak aantrekkelijker zal worden dan nu en je waarschijnlijk de webshop al bekeken hebt, voordat je aankwam bij deze alinea. Het is dan ook mijn taak om snel mijn virtuele mond te snoeren en jullie namens Bubba en mij alvast een glitterend, spetterend, stylish maar vooral ook liefdevol Kerstfeest te wensen!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio