Review: Art de Lautrec Nail Polish #07B

zondag 11 december 2011

Photobucket
Als we aan Kerstmis denken, denken we aan een prachtig opgetogen dennenboom – het liefst voorzien van roze cupcakekerstballen hé mammie? – veel chocolade en snoepgoed, de perfecte partydress, een berg cadeautjes en verzin het zo gek nog niet. Maar lieve dames, één ding mogen wij als beautylovers zeker niet vergeten: Onze nagels vieren graag met ons mee en schreeuwen naar een feestelijk kleurtje! Als ik denk aan feest, dan denk ik aan glitter, aan holografisch, aan over de top en laat ik nou net een prachtig Art de Lautrec lakje hebben dat je doet denken aan een donkere sterrenhemel die je ziet al wandelend door de verlaten door kerstlichtjes verlichtte stad. Je hebt er misschien een beetje fantasie voor nodig, maar ook zonder de fantasie kan je niet om dit lakje heen. Art de Lautrec #07B is winterse glamour alom!

Photobucket
Photobucket
De basiskleur van dit schatje is zeer donkerbruin, zo bruin als de schors van de prachtige dennenboom die vele woonkamers siert deze maand. Nu vinden wij bruin natuurlijk goed en aardig, het doet ons denken aan MacDonald’s hamburgers, repen chocolade, warme chocomel met slagroom, speculaasjes en Coca Cola, maar rond de feestdagen willen we nét een beetje meer. En dat beetje extra heb ik gevonden in dit Art de Lautrec lakje. Dit lakje heeft namelijk holografische glitters waar je u tegen zegt, U met partyproof hoofdletter om precies te zijn. Deze holografische glitters hebben namelijk alles wat holografische glitters moeten hebben. Ze schitteren, twinkelen, blinken en glitteren en dat in alle kleurtjes van de voor ons zo bekende kerstverlichting. De glimlach op mijn nagellakliefhebbende gezicht reikt haast tot de piek van de kerstboom zodra een beetje licht mijn nagels raakt. En waarom? It’s so pretty I’m gonna die! Ik zie rood, ik zie blauw, ik zie groen, ik zie paars, ik zie oranje en al die geweldige kleurtjes glitteren ook nog. – Dit is echt zo’n momentje waarop je me zou moeten filmen in slowmotion, waar ik langzaam ‘wauw’ uitspreek en lijk op een holbewoner die een mals stuk vlees voorbij ziet rennen, ahum. –
PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Dit Art de Lautrec lakje in #07B is zomaar een hele goede kanshebber om mijn nagels te sieren op Heilig Avond – al moet hij het eerst nog even opnemen tegen OPI’s Where’s the Party. Niet alleen is de kleur to die for, ook dekt deze geweldige nagellak na twee à drie laagjes en blijft hij braaf vier dagen op zijn plaats. Als kers op de chocoladetaart mag ik jullie dan ook nog blij maken met het nieuws dat deze nagellak meer dan betaalbaar is. Voor 12 milliliter van dit glitterspektakel betaal je € 3,05 bij Alice & Jo, dat is zeker mooi met het oog op alle cadeautjes die nog ingeslagen moeten worden. I love it!

1 comments:

Anoniem zei

O my gosh. Dit is zo leuk, geweldig, fantastisch, ongelofelijk mooi! Wat een mooie kleur. Ik ben verliefd.

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio