Tip: Lush After Christmas Sale

dinsdag 27 december 2011

Photobucket
De winter heeft zonder twijfel iets met mij gedaan: Ik ben veranderd in een doorgedraaide Lush addict. Het feit dat ik in het centrum van Maastricht studeer en de titel ‘beautyblogger’ draag – waardoor ik mooie persberichten met de goodies regelmatig in mijn mailbox vind – maakt het niet makkelijker om de verleiding te weerstaan. Voor iedereen die net als ik een zwak heeft voor het lekkers van Lush heb ik geweldig nieuws. Vanaf vandaag, dinsdag 27 december 2011, tot 6 januari 2012 krijg je bij het Lush filiaal bij jou in de buurt en in de Lush webshop 50% korting op de kerstproducten- en gifts van 2011. Dat hoor je goed! Deze actie betreft onder andere die glitterige badbruisballen à la Golden Wonder – die ik aan mocht treffen onder de Kerstboom, delish - de fris ruikende Jilted Elf en mijn grootste winterfavorieten: Angel’s Delight en Bûche de Noël. Voordat je je slag zult slaan, vertel ik je graag iets meer over de After Christmas sale – als je de shoppingdrang ten minste nog even kunt onderdrukken.

Photobucket
Natuurlijk bevat de Lush kerstcollectie van dit jaar nog veel meer mooie producten die maar al te graag in een christmas edition tasje – Zo schattig, met het doorlopende zuurstokje! - met jou naar huis gaan, maar dat is jullie vast niet ontgaan. Denk aan feestelijke liptints, ontspannende bubble bars, douchegels en de Christmas massagebar. Ik waarschuw jullie alvast: Alles is te leuk, lekker en mooi om te laten liggen! Gelukkig verzacht de 50% korting de pijn voor ons decemberportemonnee een beetje. Let wel op, jij zult zeker niet de enige zijn wiens hart sneller gaat kloppen bij de combinatie van Lush, Kerstmis en korting. Uit ervaring weet ik dat de After Christmas Sale al gauw storm loopt en helaas is op, echt op.

Photobucket
Naast de korting op de Christmas goodies geldt er ook een korting van 50% op verscheidene geselecteerde producten uit het vaste Lush assortiment, waar de vriendelijke Lush-medewerkers je maar al te graag meer over vertellen. Deze korting op het vaste assortiment geldt wel enkel in de Lush filialen en niet op de webshop.

Wat ik met veel liefde en vol vertrouwen aan kan raden uit de Lush kerstcollectie is de Golden Wonder badbruisbal – In de vorm van een geel, glitterig cadeautje voorzien van strik met de geur van zoete sinasappel en gardenia – en de Snow Fairy douchegel – Een beroemde roze explosie voorzien van de geur van wijnballen en zuurstokken! Daarnaast vertelde ik jullie eerder deze maand al met groot enthousiasme over drie andere heerlijke goodies uit de kerstcollectie, waarvan je het filmpje natuurlijk altijd kunt terugkijken om de producten van dichtbij te zien met mijn eerlijke gebrabbel erbij. De Bûche de Noël is een heerlijke, zachte, winters ruikende cleanser die zorgt voor een babyzacht huidje, Angel’s Delight een verrukkelijke bloemige en fruitige mandarijntjeszeep met glitterstukjes erin en Snow Globe is de citrussensatie voor de frisse neusjes onder ons. Kortom, veel te veel lekkers, go see it for yourself! Ik ga zelf nog de Jilted Elf Shower Jellie, een stukje Snow Cake en de Cinders badbruisbal proberen te bemachtigen om de wintermaanden heerlijk geurend door te komen.

Wat staat nog op jouw Lush verlanglijstje met het oog op de Kerstcollectie?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio