Video: Lush Kerstproducten 2011 – Angel’s Delight, Snow Globe & Bûche de Noël

vrijdag 9 december 2011


Er zijn een paar dingen op deze aardbol die mij het ultieme gevoel van happiness weten te bezorgen. Op dat lijstje staat naast het ontvangen van grote pakketen vol make-up, het passen van party dresses bestrooid met een overload aan pailletten, het swatchen van te dure oogschaduwpalettes, het proeven van het meest hemelse toetje ooit gemaakt, het krijgen van een warme, lieve knuffel van Sebas en ga zo nog maar even door: Het badderen met de heerlijke goodies van Lush. Terwijl het vaste assortiment ons al het hele jaar door voorziet van de meest geweldige producten, barst er rond de feestdagen een waar feestje uit bij Lush. Een feestje dat jij ook in jouw badkamer plaats kan laten vinden. Om mijn feestje, gesponsord door Lush, met jullie te vieren, ben ik voor de camera gekropen en laat ik jullie kennis maken met de kerstproducten waaraan ik mijn hart heb verloren. Een ding is zeker, de Lush-kerstelfjes maken mijn kerst nog leuker!
Photobucket

ANGEL'S DELIGHT - Zeep (€4.50 - 100g)
Hemels lekkere zeep met een feestelijk uiterlijk. De geur komt van de oliën van mandarijn en zoete sinaasappel, met een vleugje gardenia extract. Al jaren een geliefde bestseller in de kerst-periode!
Photobucket

SNOW GLOBE - Zeep (€4.50 - 100g)
Heerlijk frisse zeep met de geur van citroengras en citrusvruchten, opwekkend wanneer het buiten koud, guur en donker is. Geinspireerd op de sneeuwbollen die je kunt schudden zodat je de vlokjes ziet dwarrelen!

Photobucket

BUCHE DE NOEL - Gezichtsreiniger (€9.25 – 100g, veganistisch)
Een schone, gezonde huid is het halve werk. Deze reiniger is gemaakt met porseleinklei, amandelen, mandarijnen, stimulerende brandy en een vleugje cranberries. Je krijgt er een babyzacht huidje van. En de geur? Halleluja!

Misschien bezocht je Pretty Brilliant vandaag met de intentie om iets meer te weten te komen over make-up en opeens heb je de glitterige Kerst-kriebels all over. Dat hoop ik ten minste! Ik word in ieder geval echt heel erg gelukkig van zulke mooie producten als deze, vooral als ik zie hoe ze met liefde met de hand gemaakt worden door de vrolijke medewerkers van Lush. Elke keer als ik een van de zeepjes tevoorschijn tover, verschijnt er een glimlach op mijn gezicht, omdat ik weet dat er maar één zeepje is, als het zeepje waar ik zo mee in de douche zal springen en dat dit ene zeepje 'made by heart' is.
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio