Video: Mijn aanraders voor drugstore make-up

vrijdag 2 december 2011


Nu de feestdagen eraan komen en we onze beurs plunderen om anderen gelukkig te maken - good feeling gegarandeerd! - is het wel zo fijn om niet helemaal failliet het nieuwe jaar in te gaan. Een hele tijd geleden nam ik een filmpje op met mijn tips op het gebied van budgetproof drugstore make-up. Make-up die je simpelweg bij onze bekende Nederlandse drogisterijen, zoals de Etos, Kruidvat en DA, kunt verkrijgen. Doordat ik het filmpje enigszins vergeten was, zijn enkele producten een beetje gedateerd of limited editions alweer lang verdwenen, mijn excuses daarvoor. Toch hoop ik dat jullie genoeg fijne producten voorbij zien komen en jullie niet vergeten jezelf ook een beetje in de watten te leggen tijdens de feestdagen!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio