Winactie: Have yourself a Pretty Brilliant Christmas! – Alice and Jo’s Winactie met o.a. Art de Lautrec, MeMeMe Cosmetics & Barry M.

vrijdag 16 december 2011

Photobucket
‘Have yourself a Pretty Brilliant Christmas, let your heart be light. From now on our troubles our troubles will be out of sight!’ Om jouw kerst nog leuker te maken en deze roze wolk op het internet in de kerststemming te brengen, heb ik geweldige verrassingen voor jullie in petto en vandaag presenteer ik jullie de eerste van velen. In samenwerking met de alom bekende, maar nog steeds prachtige en graag bezochte webshop Alice and Jo nodig ik jullie van harte uit om deel te nemen aan deze feestelijke winactie. Ik heb de kans gekregen om zelf een pakketje samen te stellen, waar ik een van jullie hopelijk een prachtige partylook mee bezorg. Twijfel dan ook vooral niet te lang over je deelname, want deze prachtige producten worden graag nog voor Heilig Avond door de kerstelfjes in jouw brievenbus gelegd. Ben jij benieuwd wat voor moois zomaar van jou zou kunnen worden? Neem dan maar een lekker kopje thee en kwijl weg bij de producten die ik voor jullie gekozen heb.
Photobucket
Met de feestdagen leggen we anderen en onszelf graag nog een beetje extra in de watten en is doffen we ons graag op, zodat we op ons mooist lieve cadeautjes van de Kerstman in ontvangst kunnen nemen. Mijn intentie was dan ook vooral om een pakketje samen te stellen waar een ware beautylover blij van wordt, waardoor zij ervan gegarandeerd is dat zij meer zal stralen dan alle lampjes in de kerstboom. Ik vertel jullie graag iets meer over de producten die ik gekozen heb en zal jullie dan ook meteen vertellen wat je moet doen om ze te bemachtigen.

Photobucket
Het eerste product wat jou een prachtige dewy, glowy skin zal bezorgen, is MeMeMe Cosmetics’ Beat the Blues in Sunbeam. Een prachtige vloeibare highlighter, die me stiekem een beetje doet denken Benefit's Highbeam én hier ook nog een geweldige dupe van blijkt te zijn, die uitermate geschikt is om dat bijzondere glansje op je jukbeenderen mee te creëren. Ten slotte houden we er allemaal van om de foto’s van Kerstavond terug te bekijken en te denken: ‘Wauw, wat zag ik er goed uit!’ en dit is echt een van die producten die je daarbij kan helpen.

Het tweede product waar ik een dame heel erg blij mee mag maken, is Barry M’s Dazzle Dust. Dazzle Dusts zijn geweldig gepigmenteerde, losse oogschaduwpoeders die verschenen zijn in een huge kleurenscala. Voor jullie koos ik de kleur Winter Berry, wat mij betreft een feestkleur op en top. Paars vind ik persoonlijk echt een heerlijke, warme kleur, die goed staat bij alle oog- en haarkleuren en ten alle tijden feestelijk oogt. Winter Berry is dan ook een diepe auberginekleur met een bijzonder glansje, waar je zomaar een to die for smokey eye mee zou kunnen maken. In de collage zie je de swatch, gemaakt door Alice and Jo, met links de Dazzle Dust droog aangebracht en rechts aangebracht met een vochtig kwastje. Isn’t that pretty?

En de lovers is het vast al opgevallen: Je kunt niet één, niet twee, maar drie prachtige glitterlakjes van Art de Lautrec winnen. Eerder deze week maakte ik jullie warm met de holografische diepbruine lak, waar jullie stuk voor stuk als een blok voor vielen – zelfs de anti-glitteraars onder ons konden hun liefde niet bedwingen – en toen ik het pakketje samenstelde, twijfelde ik er dus ook geen moment aan: Art de Lautrec lakjes, daar maak je mijn lezeressen gelukkig mee! Voor jullie koos ik #07B – het holografische glitterfestijn waar ik openlijk mijn liefde voor heb verklaard – #01B – een bijzonder feestelijke paarse nagellak, die zomaar heel erg mooi zou kunnen staan bij de Dazzle Dust – en #05B – omdat ik het feestelijke rood niet wilde laat ontbreken. Stuk voor stuk prachtige, glitterende, in your face lakjes waar jij zeker complimentjes over zult vangen tijdens de feestdagen.

Misschien was jij wel van plan Kerstmis door te brengen in je comfy joggingbroek en met je blotebillengezicht, maar dat laten we niet gebeuren hoor dames. Glamour it is! Laat dit feestelijke pakketje jouw hart net zo snel kloppen als het mijne? Voldoe dan vooral aan onderstaande voorwaarden en wees extra lief de komende dagen – dat zien de elfjes, believe me:
  • Laat een comment achter waarin je mij en alle andere lezeressen vertelt wat jij graag zou aantreffen onder de kerstboom. Wat is jouw liefste wens? Waarom zou dat jou het ultieme gevoel van blijdschap bezorgen?
  • Volg Pretty Brilliant op Bloglovin en Like dit artikel, spread the love!
  • Volg mij @JoyceNafzger en @ALICEandJO op Twitter en tweet: ‘Have yourself a Pretty Brilliant Christmas en maak kans op een glamour-kit met o.a. Barry M en Art de Lautrec! Spread the love! @JoyceNafzger’

    De winactie sluit volgende week dinsdag om 20:00 uur. Het kan dat er nog iets geschoven wordt met de deadline, maar ik doe er alles aan om de winnares dit pakketje te laten ontvangen voor de feestdagen.
Photobucket
Heel veel succes met het deelnemen aan deze feestelijke winactie, i wish you all the very best of luck!
'Whenever I get gloomy with the state of the world, I think about the arrivals gate at Heathrow Airport. General opinion's starting to make out that we live in a world of hatred and greed, but I don't see that. It seems to me that love is everywhere. Often, it's not particularly dignified or newsworthy, but it's always there - fathers and sons, mothers and daughters, husbands and wives, boyfriends, girlfriends, old friends. When the planes hit the Twin Towers, as far as I know, none of the phone calls from the people on board were messages of hate or revenge - they were all messages of love. If you look for it, I've got a sneaking suspicion... love actually is all around.' <3
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio