Winactie: Have yourself a Pretty Brilliant New Year - Mineral Evolution Blush Pink Coral

donderdag 29 december 2011

Photobucket
Als ik jullie feest beloof op Pretty Brilliant, reken dan maar dat ik de glitterslingers en confetti paraat heb. Eerder verraste ik jullie al met een Bubba with Glasses kortingscode, een Worldly Treasury armband verloting en een feestelijke Alice and Jo winactie. Echter kan het niet op in december. Ik mag vandaag weer een lezeres gelukkig maken en wel met een prachtige prijs. Een product waar velen van jullie verliefd op werden, maar de liefde voor verdrongen vanwege het prijskaartje dat niet in het hokje ‘budget’ te plaatsen was. Ik heb het over de prachtige Mineral Evolution Blush in Pink Coral, een warme perzikkleurige blush die lijkt samen te smelten met je huid en – you’ve got my word – prachtig staat bij elk huidstype en bij elke huidskleur. Wil jij nu januari inluiden met een waanzinnige peachy glow op je wangen, dan is dit je kans!
Photobucket
Voor de dames die mijn reviews over de enkele pareltjes uit het Mineral Evolution assortiment gemist hebben, zet ik graag de producten nog eens op een rijtje, voordat ik begin aan het prijzenfestijn. Ik toonde jullie namelijk in de loop der maanden naast de perzikkleurige blush, het handelsmerk van Mineral Evolution: De terecht geliefde Pressed Mineral Foundation en drie prachtige oogschaduwkleuren. Mocht je dus meer willen weten over dit luxe, diervriendelijke, bacterievrije, pure maar vooral minerale make-upmerk, voel je vooral vrij om nog eens in deze artikelen te snuffelen voordat ik over ga tot de orde van de dag.

PhotobucketPhotobucket
Om jullie te herinneren aan mijn grootse enthousiasme over dit killerproduct van Mineral Evolution lijkt het me goed om mijn eigen happy peppy kreten boven water te halen. Tijdens het schrijven van de review over deze minerale blush stuiterde ik volgens mij behoorlijk op en neer en dat spat van het artikel af. Des te beter, want deze review is al mijn enthousiasme waard en ik kan niet wachten om er iemand van jullie net zo blij mee te maken. Well, let’s dig back in to our beauty brains:
“De kleur Pink Coral is echt een van die blushkleurtjes, die ikzelf jarenlang over het hoofd heb gezien. Oranje tinten leken me altijd ietwat te flets voor mij en lieten me denken aan een hilarische scène van Love Actually – ‘You’re so… ORANGE!’ -. Maar niets is minder waar, warme peachy kleuren met een roze ondertoon zijn geweldig. Niet alleen voor mijn huidskleur, voor elke huidskleur. Het is echt zonder twijfel zo dat deze kleur zorgt voor gezonde, stralende wangetjes en dat deze kleur thuishoort in de blushstash van elke dame die verlangt naar het gewilde, gezonde blosje. Daarbij is de formule van deze blush in het speciaal zo ontzettend fijn. Als ik denk aan een fluweelzachte substantie, denk ik aan deze blush. Dit is echt een product waar een beautylover maar aan blijft voelen en wil blijven swatchen. Terwijl er blushes zijn die je echt ziet liggen, lijkt deze matte blush samen te smelten met je huidskleur en je toch net dat beetje extra te geven. Pretty! So pretty, that I’m in love.”

Photobucket
I made my point clear. Deze blush is wat je noemt een ‘must-have’ en het is hoog tijd om jullie te vertellen wat je moet doen om dit schatje te bemachtigen. Here we go:
  • Laat een comment achter waarin je vertelt wat jouw goede voornemens zijn voor 2012. Ga je stoppen met roken om eindelijk die picture perfect skin te krijgen? Nooit meer vergeten je oogmake-up te verwijderen voor het slapen gaan? Meer tijd voor jezelf nemen? Je moeder meer in het huishouden helpen? Je beste vriendin uitgebreid mee uiteten nemen? Elke maand een badbruisbal bij Lush aanschaffen?
  • Volg Pretty Brilliant op Bloglovin en like dit artikel.
  • Volg mij @JoyceNafzger en Mineral Evolution @MEeurope op Twitter en tweet het volgende: ‘Have yourself a Pretty Brilliant New Year en maak kans op de Mineral Evolution in Pink Coral! http://bit.ly/vkS2mG @JoyceNafzger <3’
  • Like de Mineral Evolution Facebook en laat een nieuwsjaarswens achter bij het Pretty Brilliant winactie-bericht.
De winactie sluit vrijdag 13 januari, opdat we op een ongeluksdag iemand heel gelukkig mogen maken met deze prachtige prijs! Graag bedank ik bij deze Mineral Evolution van harte voor de fijne, hartelijke samenwerking. Companies as these make me very happy! 

Have yourself a Pretty Brilliant New Year! <3
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio