Bubba with Glasses Blogteam #2: Santa’s Favorites & New Collection

dinsdag 24 januari 2012


Bubba with Glasses: Een gezellige, jonge, stijlvolle en vooral portemonneevriendelijke webshop, waar jullie inmiddels al uitgebreid kennis mee hebben gemaakt. Zoals jullie misschien weten, ben ik in november officieel benoemd tot het eerste lid van het Bubba with Glasses Blog Team. Dit houdt in dat ik allerlei prachtige sieraden ontvang om met jullie te delen. Vandaag laat ik jullie enkele items uit de Santa’s Favorites lijn zien – Vrees niet, deze items worden nog steeds verkocht! – én toon ik jullie de romantische pareltjes waarmee het vaste assortiment is aangevuld. Ik kan jullie bij voorbaat al verklappen dat ik weer heerlijk enthousiast – én vreselijk klunzig – ben en hoop dat jullie genieten van al het moois dat ik jullie vandaag laat zien.
Photobucket
De sieraden uit de Santa's Favorites collectie die ik met liefde aan jullie liet zien, heb ik nog eens op een rijtje gezet. Door op de naam van het desbetreffende sieraad te klikken kom je direct op de verkooppagina, wat het shoppen vergemakkelijkt. Wel, raad ik jullie aan niet te lang te twijfelen bij het plaatsen van een bestelling uit het Santa's Favorites assortiment. Het is namelijk voor mij nog onduidelijk hoe lang de sieraden uit deze lijn verkrijgbaar zullen zijn.
Fan Pearl Earrings - € 5,-
Green Wired Stone Ring - € 3,50
Golden Lace Necklace - € 5,-

Photobucket
Wat oogt deze collage toch heerlijk fris en romantisch met alle mooie sieraden. De Feather Earrings, de Bangles en de Romantica Earrings - waarmee Bubba beroemd is geworden - laten mijn hart een slag sneller kloppen, my name is written all over it! Ik hoop dat jullie de nieuwe artikelen minstens zo mooi vinden en jullie ze zeker eens gaan bekijken in de shop. Ook hier geldt weer: Klik op het artikel dat jou aanspreekt en wordt direct doorgelinkt. Happy shopping! <3

Ik ontdekte overigens dat ik versterking heb gekregen in het Bubba Blog Team! Miriam, een prachtige blondine en fashionblogger, bekend van MirFashion, gaat jullie tevens verblijden met het delen van de sieraden uit het assortiment van Bubba with Glasses. Het leek me wel zo leuk om dit nieuws met jullie te delen, aangezien ik verre van een fashion diva ben. Ik kende haar blog nog niet, maar ik zag tijdens mijn bezoekje zeker al een paar eyecatchers voorbij schieten – Zo werd ik stiekem verliefd op de fel roze blouse van C&A, die geweldig afsteekt bij haar blonde haar, en haar rosé gouden Fossil horloge is in mijn ogen ook zeker ‘to die for’. -


Wat zijn jullie favorieten uit het nieuwe assortiment van Bubba? Hebben jullie vorige maand flink gebruik gemaakt van de heerlijke kortingscode en zitten jullie alweer klaar voor een nieuwe verrassing in samenwerking met deze sieraden-webshop?
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio