De winnares van de Mineral Evolution Pink Coral Blush!

vrijdag 27 januari 2012

Photobucket
De onthulling van deze winactie heeft even op zich laten wachten, maar vandaag is het toch eindelijk zover: Ik hoop een enthousiaste lezeres ontzettend blij te maken met de Mineral Evolution blush! Gisteravond ben ik goed gaan zitten om jullie reacties te lezen, heb ik het nodige speurwerk uitgevoerd om erachter te komen of jullie aan alle voorwaarden voldeden en nu is het moment van de waarheid aangebroken. Opnieuw heb ik gekozen met mijn hart en ik ben ervan overtuigd dat ik een goede keuze heb gemaakt. Deze dame heeft een enorm doel voor ogen voor 2012 en ik hoop dat deze blush haar elke ochtend eraan zal herinneren dat niets onmogelijk is en ik vertrouwen in haar heb. Ben jij benieuwd of jouw reactie hieronder staat en jij het nieuwe jaar zult beginnen met een vleugje perzikkleurige blush op je wangen? Om dat te ontdekken, zit er maar één ding op: Klikken op de ‘Lees meer- knop’!

Photobucket
“Normaal gesproken doe ik niet aan 'goede voornemens' voor het nieuwe jaar, maar dit jaar gaat het de eerste keer worden dat ik mezelf echt een doel ga stellen op 1 januari. Toevallig had ik vanmorgen net een diepgaand gesprek met mijn lief over de dingen die we willen veranderen in ons leven. Door jarenlange ziekte is mijn wereld steeds kleiner en beperkter geworden en ik langzaam aan steeds lastiger en angstiger, in een poging tot zelfbescherming. Maar het heeft nu toch echt een punt bereikt waarin het me eigenlijk veel meer kost ik wil. Ik wil daarom graag trainen in het minder 'kieskeurig' zijn, het toelaten van angst en ongemak en gebrek aan controle. Minder tijd doorbrengen in het proberen te ontsnappen, hoe verleidelijk en logisch het ook is. En meer tijd doorbrengen en besteden aan wat en wie me echt dierbaar is. Juist omdat ik zoveel heb moeten opgeven ben ik het aan mezelf verplicht om niet op te geven. En elke dag gewoon 1 stap te zetten, zefs als die stap mischien nergens toe leidt. Gewoon, omdat die ene stap het gewoon waard is om gezet te worden.

Lang antwoord, maar het heeft dan ook een heeeeele lange aanloop dit goede voornemen so wish me luck! Yes I can! En ik waag ook graag een kansje voor die prachtige blush Volg jullie op twitter, heb getweet (https://twitter.com/#!/DalaLuz/status/152525137105784832), volg je nu op Bloglovin, heb de post geliked, en volg jullie op FB (Dala Luz)”


Photobucket
Lieve Dala, je eerste poging tot het opstellen van goede voornemens heeft direct zijn vruchten afgeworpen. Jij bent namelijk de winnares van de prachtige, exclusieve en luxe Mineral Evolution blush. Ik hoop dat 2012 voor jou een jaar wordt waarin je samen met je vriend de nodige veranderingen door kan voeren en je jezelf weer terug mag vinden. Ik kan me voorstellen dat ziekte een enorme aanslag maakt op alles wat je ooit had, kende en wilde en ik hoop van harte dat je je angsten overwint en al het moois dat we op aarde hebben weer leert waarderen. Natuurlijk is het verliezen van de controle ongelofelijk moeilijk, maar ik heb er vertrouwen in dat het je gaat lukken. Laat je steunen door de mensen om je heen en weet dat deze blush een klein zetje is in de goede richting. Jij mag stralen, jij mag er zijn en the stage is yours.
Neem alsjeblieft voor zondag 29 januari contact met me op via het contact-formulier op de site of stuur een mailtje naar prettybrilliant@hotmail.com met je adresgegevens. Zo kan ik je verzekeren dat je blush direct na het weekend verzonden zal worden en voordat jij het weet iets heel moois op je ligt te wachten.

Photobucket
Schroom niet met het feliciteren van Dala in de comments en weet dat ook jouw voornemen de moeite waard is, maar ik helaas niet iedereen gelukkig maken. Laat ons vooral in de comments weten of je goede voornemens al tot mooie dingen geleid hebben !
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio