Kortingscode: Een cadeautje bij iedere Bubba with Glasses bestelling!

woensdag 25 januari 2012

Photobucket
Bubba with Glasses is een van webshop die werkelijk ieders hart kan stelen. Ik was al fan, mijn liefde groeide door het Bubba Blog Team en deze liefde werkte behoorlijk aanstekelijk, waardoor ik durf te stellen dat er enkele die-hard fans te vinden zijn op Pretty Brilliant. In december hebben jullie gretig en enthousiast gebruik gemaakt van de kortingscode, waardoor jullie met maar liefst twintig procent korting mochten shoppen, maar ook vandaag heb ik in samenwerking met Bubba weer iets leuks voor jullie in petto: Een kortingscode waarmee elke Pretty Brilliant lezeres een cadeau ontvangt bij haar bestelling! Mocht jij nu net zo verliefd zijn op de sieraden van Bubba en ben jij wel in voor gratis cadeautjes? Lees dan zeker de rest van het artikel om de kortingscode te ontdekken!


In de eerste video die ik maakte als Bubba with Glasses blogger laat ik jullie verschillende 'happy' sieraden zien uit het vaste assortiment, waar ik laaiend enthousiast over ben.

De ‘cadeautjescode’ waarmee jullie vanaf vandaag mogen shoppen is ‘Prettybrilliantgift’. Zoals gezegd, krijgen mijn lieve bezoekers hiermee allemaal een cadeautje bij de bestelling, ongeacht de waarde van deze bestelling – aangezien je dan stiekem altijd onnodig veel zou kopen. Bubba en ik willen jullie de kans geven jullie favoriete items uit de collectie aan te schaffen én daarnaast verrassen we jullie met iets moois om het nieuwe jaar goed te beginnen.


In deze video laat ik jullie enkele Santa's Favorites zien én daarnaast komen er verschillende, nieuwe sieraden uit het vaste assortiment aan bod.

Ik wil jullie verder graag even laten weten dat de Santa’s Favorites, die ik eerder deze week in een video liet zien, vanaf eind januari in de sale gaan. Houd dus zeker even Bubba with Glasses in de gaten om nog enkele prachtige bronzen sieraden te scoren!

Heb jij al een Bubba with Glasses sieraad ontdekt dat je zál en móét hebben? Kun je de verleiding nog langer weerstaan om te bestellen? Laat het me vooral weten in de comments, ik hoor graag welke sieraden bij jullie in de smaak vallen!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio