Speciale Worldly Treasury Valentijnscollectie

dinsdag 17 januari 2012

Photobucket
Worldly Treasury klinkt jullie vast niet onbekend in de oren, het is namelijk de enige, echte webshop achter de Pretty Brilliant armband! Eerder deze week deelde ik met jullie al enkele romantische goodies van Lush, maar naast lekkere bad- en massageproducten maak je een vrouw natuurlijk ook altijd blij met mooie, unieke sieraden. Niet gek dat Worldly Treasury speciaal voor Valentijn een sieradencollectie heeft ontworpen om je geliefden óf jezelf – not a shame at all - mee in de watten te leggen. ‘Let love rule’ is de pakkende naam van deze sieradencollectie, die bestaat uit enkele eyecatchers die niet alleen leuk zijn om te geven, maar minstens zo fijn zijn om te krijgen. Ik deel vandaag graag een paar key-items uit de collectie, vertel jullie iets meer over Worldly Treasury en laat Cupido braaf zijn werk doen, geniet ervan!

Worldly Treasury: ‘Jewelry with the desire to inspire,’ zo klinkt het motto van Nathalie die dit sieradenlabel ‘from scratch’ heeft opgezet. Ze presenteert het zelf graag als een schatkist vol natuurlijke materialen, inspirerende symbolen en mooie woorden uit alle windstreken. Bij Worldly Treasury gaat het niet enkel om het materiële aspect van de sieraden, maar ook om het verhaal dat dit éne unieke sieraad met zich mee draagt. Precies daarom zijn alle sieraden van Worldly Treasury met de hand gemaakt van natuurlijke materialen en wordt van elk item slechts één exemplaar ontworpen. In de gehele collectie staat de schoonheid van de natuur en Nathalie’s voorliefde voor reizen centraal. Verzin het zo mooi nog niet of zij heeft het verwerkt in een armband, een ketting of een setje oorbellen. Van edelstenen, tot unieke bedels, van schelpen tot robuust hout; Worldly Treasury biedt het aan en precies daarom vind ik het zo’n geweldig concept. Hoe mooi is het om te weten dat jouw oorbellen bestaan uit een verzameling van wereldse voorwerpen? Dat jouw ketting is gemaakt met liefde, zorg en oog voor detail? Prachtig toch? 

Photobucket
Ketting ‘Unlock’ € 19,95
Lange halsketting aan één stuk. Aan de ketting hangen 3 bedels: een sleutel, het woord 'love' en een hanger met 3 stukjes van de edelsteen maansteen.
Photobucket
Oorhangers ‘Keys to the world’ € 12,95
Een zilverkleurig sleuteltje met een halve maan en de tekst ‘love’ en enkele stukjes van de edelsteen amethist.
Photobucket
Armband 'Sweetie Pie' € 14,95
Armband van makkelijk rekbaar elastiek, gemaakt van paarse parellook kunststof kralen. Voorzien van 5 zilverkleurige bedels met een hartje en een zilverkleurige sleutel met slot.


Mijn favorieten uit de collectie zijn zonder twijfel 'Vulcanic Love' - Lavasteen is zo mooi! - en Soft Coeur - You guys know I'm deeply, madly in love with Paris!. Ik hoop dat jullie genoten hebben van de romantische collectie die Worldly Treasury aanbiedt voor de meest romantische dag van het jaar en jullie wellicht een kijkje zullen nemen op de speciale Valentijns-sectie in de webshop.
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio