Video: Mijn Favoriete Boeken & Aanraders

donderdag 19 januari 2012


Een goed dik, ontroerend, spannend boek, daar kon je me als klein meisje ’s nachts voor wakker maken. Nu ik voor mijn opleiding stapels literatuur doorspit, is mijn voorliefde voor lezen nogal afgenomen, wat eigenlijk natuurlijk doodzonde is. Onlangs kreeg ik via Youtube - Dankjewel Anne! - de vraag of ik misschien een filmpje op wilde nemen met daar in mijn favoriete boeken, die ik jullie van harte aan kan raden. Na wat gesnuffel in mijn boekenkasten, rommelmanden en nachtkastjes heb ik de pareltjes uit mijn collectie weten te vissen en deel ik deze vandaag met veel plezier met jullie. Ten slotte is er geen beter seizoen dan de winter om je met een goed boek onder een fleece-dekentje te nestelen. Ik hoop dat mijn favorieten ook bij jou in de smaak zullen vallen en ik de boekenwurm in jullie los weet te wriemelen, veel plezier bij het kijken!
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio