Video: Mijn Lush After Christmas Sale Aankopen

zondag 1 januari 2012


De eerste dag van het nieuwe jaar is aangebroken en waarschijnlijk betekent dat voor velen dat ze nog suf zijn door te gezellige nachtelijke feestjes. Ik zet dit artikel braaf om zes uur ’s ochtends online, maar ik denk dat we vandaag allemaal net iets meer moeite hebben met het verlaten van ons bed. Smoesjes als ‘Het was zo laat gisteren’, ‘Ach, ik heb vakantie/vrij!’ en ‘Oeh, bedje wat hou ik toch van jou, wat ben je lekker warm’ zullen in overvloed gebruikt worden en dat mag natuurlijk ook. Om één januari 2012 ontspannen in te gaan en jullie materiaal aan te leveren wat niet al te veel moeite kost om te verwerken, laat ik jullie vandaag mijn aankopen en aanraders zien uit de Lush After Christmas Sale.

Dinsdag dook ik het overbevolkte Maastricht in met Sebas – wat hij me niet in dank afnam – om bij Lush kerstige lekkernijen van mijn wishlist af te kunnen strepen. Mocht jij nog van plan zijn een Lush filiaal te plunderen en weet je niet zo goed waar je moet beginnen, dan hoop ik je op deze manier op weg te helpen. Natuurlijk zijn alle producten heerlijk, ruiken ze hemels en zien ze er geweldig uit, maar wat mij betreft zijn er ware parels te vinden. Blijf dus vooral lekker in je bed liggen, neem je laptop op schoot, steek enkele geurkaarsjes aan en geniet mee van dit Lush lekkers.

Wil jij meer weten over de Lush After Christmas Sale? Lees dan even het artikel dat ik eerder deze week schreef. Happy shopping! <3
 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio