Video: My Christmas Presents 2011 - Part 1

zaterdag 7 januari 2012


Kerst wordt bij ons thuis sinds ik me kan heugen gevierd met een explosie aan cadeaus en minstens zoveel eten. Terwijl wij braaf in de kerkbanken keken naar het kerstspel opgevoerd door de ‘groep-achters’ uit het dorp – één jaar zelfs met Roxy als kerstkindje – legden de kerstelfen het nodige moois onder de versierde boom neer. Het feit dat mijn vader en opa de mis altijd oversloegen, was dan ook vanzelfsprekend – ‘De elfjes konden wel een helpende hand gebruiken en ten slotte was de mis toch elk jaar hetzelfde’.

Sinds ik samen ben met Sebas, dit was alweer onze derde Kerst samen, proberen we ons altijd op te splitsen, zodat we iedereen gelukkig kunnen maken en nergens de kerstige gezelligheid moeten missen. We begonnen Heilig Avond met kleine hapjes en lekkers bij Sebas thuis en eindigden bij mij thuis rondom de boom, waar Roxy al stond te springen van het enthousiasme. Ik begrijp dat niet iedereen Kerstmis zo groot viert en het gaat om liefde, vriendschap en de mensen om je heen, maar ik denk dat je met cadeaus ook veel liefde kan schenken. Zo was het gezicht van mijn kleine zusje bij het uitpakken van de Hello Kitty sloffen onbetaalbaar. Ik wens jullie allemaal veel plezier met bekijken van deze video toe en hoop dat jullie mee kunnen genieten van het moois dat ik dit jaar heb mogen krijgen.

Wat lag er onder de Kerstboom op jou te wachten dit jaar?

1 comments:

Svea zei

Nou, leuk om te zien wat je allemaal gekregen hebt! Ik ben benieuwd naar part 2! ;)

Een reactie posten

 
Copyright © 2010 Pretty Brilliant | Disclaimer | Designed by Eunoia Studio